Crnokosa ljepotica

Tko je 29-godišnja partnerica Ala Pacina s kojom legendarni glumac čeka četvrto dijete? I ranije je ljubila svima poznata lica!

Noor Alfallah Noor Alfallah Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Al Pacino i Noor Alfallah - 1 Al Pacino i Noor Alfallah - 2 Al Pacino i Noor Alfallah - 3 Al Pacino i Noor Alfallah - 2 Al Pacino i Noor Alfallah - 1 Noor Alfallah Al Pacino i Noor Alfallah - 2 Al Pacino i Noor Alfallah - 5 Al Pacino i Noor Alfallah - 4 Al Pacino i Noor Alfallah - 3 +20 Al Pacino i Noor Alfallah - 1 Galerija

Al Pacino čeka dijete sa svojom 54 godine mlađom djevojkom Noor Alfallah, a evo tko je zapravo mlađahna crnokosa ljepotica koja iza sebe ima bogatu povijest veza sa starijim muškarcima.

Holivudska legenda Al Pacino šokirao je javnost nakon što je u medijima izašla vijest da čeka dijete s 54 godine mlađom partnericom Noor Alfallah. Beba bi trebala stići već za mjesec dana, a par je zajedno nešto više od godinu dana.

Pogledaj i ovo Al Pacino - 4 Evo što se dogodilo Pacino na Oscarima dobio veliku čast, no umjesto oduševljenja razočarao je gledatelje: ''Uništio je najnapetiji dio večeri!''

A tko je zapravo 29-godišnja Noor?

Iako se puno ne voli pojavljivati u javnosti, nekima je ova crnokosa ljepotica već otprije poznata po tome što voli zavesti puno starije muškarce od sebe. Jedna od prvih osoba s kojima je Noor izlazila bio je Mick Jagger, i to kada je on imao 77 godina, a ona 22.

Nakon završetka njihove romanse, Noor je otkrila svoje mišljenje o njihovoj razlici u godinama te priznala da je puno ljudi komentiralo, ali da ju to previše nije smetalo.

''Naše godine mi nisu bile važne'', rekla je za magazin Hello.

''Srce ne zna što vidi, ono samo zna što osjeća. Bila je to moja prva ozbiljna veza, ali bilo je to sretno vrijeme za mene.''

Spomenula je i da je Mick u odličnoj formi za svoje godine, opovrgavajući negativne komentare koji su ih stizali s obzirom na dobnu razliku.
''On je u mnogo boljoj formi od mene. Zaista poštujem što je tako discipliniran.''

Nakon što su se ona i Mick rastali, Noor su 2019. povezivali s redateljem i glumcem Clintom Eastwoodom, no ona je inzistirala na tome da su par samo obiteljski prijatelji.

Noor je 2018. izlazila s milijarderom i filantropom Nicolasom Berggruenom koji sada ima 61 godinu.

Obzirom da je filmska producentica, ne čudi što lako naleti na glumačke legende koje uspije i zavesti, ali mnogi se i dalje čude ogromnoj razlici od 54 godine između nje i Pacina s kojim je odlučila imati svoje prvo dijete.

Inače, Noor je odrasla u ekskluzivnoj četvrti Beverly Hills u Los Angelesu i studirala je na UCLA školi za film i televiziju prije nego što je krenula raditi kao filmska producnetica. Najstariju od četvero braće i sestara, Noor su odgojili otac iz Kuvajta Falah i majka Amerikanka Alana.

Pacinu je ovo jedna od brojnih žena, a s njih tri različite već ima troje djece, kćeri Julie i Oliviju i sina Antona, a vijest o bebi koju će dobiti s 83 godine neke i nije iznenadila obzirom da se pridružio ostalim glumačkim legendama i prijateljima koji su postali roditelji nakon 70. godine, Robertu De Niru, Richardu Gereu i ostalima.

Prije Noor bio je u vezi s 40 godina mlađom izraelskom glumicom Meital Dohan, a šuškalo se kako je njihova veza završila upravo zbog prevelike razlike u godinama.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Maja Šuput - 1 In Magazin: Maja Šuput - 2 In Magazin: Maja Šuput - 3 In Magazin: Maja Šuput - 4 +25 In Magazin: Maja Šuput - 5 inMagazin Novi izazov u obitelji Šuput Tatarinov: ''Da, ja se toliko veselim, a i moje dijete!''

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin - 1 Slavko Sobin - 2 Slavko Sobin - 3 Slavko Sobin - 5 +21 Slavko Sobin - 3 Celebrity Jedan od naših najzgodnijih glumaca pohvalio se novim zavidnim projektom, stajat će uz bok velikoj holivudskoj zvijezdi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene