a i mali Viktor je tu!

Franka Batelić podijelila je rijetku snimku kćerkice Grete, prizori s odmora s Ćorlukom sve su raznježili!

Franka Batelić Franka Batelić Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić na Instagramu - 1 Franka Batelić na Instagramu - 2 Franka Batelić na Instagramu - 3 Franka Batelić na Instagramu - 4 Franka Batelić - 1 Marko Ciboci i Franka Batelić Marko Ciboci i Franka Batelić Franka Batelić - 4 Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 2 +21 Franka Batelić - 1 Galerija

Franka Batelić podijelila je predivne Instagram priče svoje dječice i supruga Vedrana Ćorluke, s kojima je otišla na odmor u Opatiju.

Franka Batelić podijelila je predivne Instagram priče sa svojim pratiteljima te otkrila da je sa suprugom Vedranom Ćorlukom i dječicom Gretom i Viktorom otputovala u Opatiju na odmor. 

Pogledaj i ovo Franka Batelić - 1 ma ovo je sve! Franka Batelić podijelila urnebesni video kćeri koja je u rano jutro pjevala naš veliki hit: ''Greta u 6 i 30!''

Na svom profilu podijelila je video šestomjesečne Grete koja je ležala na podu u bodiju te veselo mahala svojim nogicama.

''Jutro, svijete'', napisala je Franka uz taj videozapis u pričama na Instagramu, a onda podijelila i fotografiju sina Viktora.

Mališan je stajao na balkonu te gledao u galeba koji je stajao na ogradi, a Franka je se na to osvrnula riječima ''Jonathan Livingtston'', spominjući poznato književno djelo o galebu Jonathanu.

Ništa nije moglo proći ni bez našeg bivšeg nogometnog reprezentativca Vedrana Ćorluke, koji je Viktora nosio na ramenima uz more, a pjevačica je na fotografiji objasnila da im je duša sada ispunjena i spremna za nove izazove.

Franka svoju kćerkicu Gretu rijetko objavljuje, a sve je iznenadila u veljači kad je objavila da Greta prvi put putuje zrakoplovom i fotografiju podijelila na Instagramu.

Podsjetimo, Franka i Vedran Viktora su dobili prije tri godine, a Greta im se rodila u studenom prošle godine.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marta Žegura Marta Žegura Marta Žegura Marta Žegura +2 Marta Žegura Nekad i sad Atraktivna domaća voditeljica nestala je s ekrana nakon skandaloznog prekida s našim 24 godine starijim glumcem, u početku je sve bilo idilično

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Silvia Dvornik - 2 Silvia Dvornik Silvia Dvornik i Anamarija Asanović Marko Pecotić i Silvia Dvornik +26 Marko Pecotić i Silvia Dvornik Celebrity Pecina Silvia pohvalila se uskim strukom u badiću koji je imao prorez baš na pravom mjestu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene