Prezgodna!

Pecina Silvia pohvalila se uskim strukom u badiću koji je imao prorez baš na pravom mjestu!

Silvia Dvornik - 1 Silvia Dvornik - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Silvia Dvornik - 2 Silvia Dvornik Silvia Dvornik i Anamarija Asanović Marko Pecotić i Silvia Dvornik Marko Pecotić i Silvia Dvornik Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 4 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 3 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 2 Silvia Dvornik - 4 Silvia Dvornik - 3 +20 Silvia Dvornik - 1 Galerija

Silvia Dvornik, partnerica Marka Pecotića Pece, pohvalila se sjajnom figurom u jednodijelnom kupaćem kostimu s velikim prorezom, a komplimenti su samo stizali.

Silvia Dvornik, partnerica našeg pjevača Marka Pecotića Pece, pohvalila se sjajnom figurom u jednodijelnom kupaćem kostimu s velikim prorezom, a novu fotografiju podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Pogledaj i ovo Marko Pecotić i Silvia Dvornik golupčići! Peco i Silvia ni na pozornici ne skrivaju koliko su zaljubljeni, pogledajte u kakvim su trenucima uhvaćeni na posljednjem nastupu

''Dobra vremena i taman ten'', napisala je u opis fotografije na kojoj pozira ogrnuta bijelom košuljom, a do izražaja dolazi njezin tanki struk u badiću.

Pratitelji je u komentarima nisu prestali hvaliti, a evo nekih od komplimenata koje je dobila za svoj izgled:

''A Silvaaa… nekad su riči totalno aut…'', ''Divota, bravo!'', ''Predivnaaa'', ''Opa!''

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Silvia Dvornik (@silviadvornik)

No u komentarima se nije javio njezin dragi, s kojim je prošle godine postala glavna tema medijskih stupaca. Podsjetimo, pjevač je prošle godine javno priznao da se rastaje od dugogodišnje supruge Irene nakon 17 godina braka zbog druge žene, odnosno Silvije, koja je njegov prateći vokal.

Peco je o svemu progovorio i u emisiji IN magazin.

''Ljubav cvate i tu je sve posloženo. Kod moje bivše kuće isto je sve posloženo, i dalje sam na raspolaganju svojoj obitelji i svojoj djeci, kako bi zapravo svatko i trebao. Nema tu nikakvog zapravo odvajanja, sve smo se zapravo dogovorili i sve je to već u procesu da se sve stavi na papir, ali odnosi su normalizirani jer jednostavno tu nikakvih problema nije bilo, osim medijske hajke koja je to zapravo pokušavala narušiti", kazao je, a tom je prilikom otkrio i koje su najveće laži koje je o pročitao o sebi.

"Najveća laž bila je ta da sam ja zvao novinare, a druga najveća laž bila je da sam stavio umjetne zube. Ovi su zubi moji i jako sam ponosan na njih, tako da se stvarno ljudi bave glupostima, a nisu se maknuli od svoga kauča, daljinskoga i mobitela. I misle da ako gledaju neke ljude da mršave na televiziji, da će smršavjeti i oni", ispričao je Pecotić.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Hugo Weaving Hugo Weaving Hugo Weaving Hugo Weaving +13 Hugo Weaving Nekad i sad Prepoznajete li ovu zvijezdu velikih filmskih hitova? Baš se drastično promijenio od uloga koje su ga proslavile!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Deva Cassel - 4 Deva Cassel - 3 Deva Cassel - 2 Deva Cassel - 5 +19 Deva Cassel - 6 Celebrity Kći jedne od najljepših žena na svijetu krala je svu pozornost na ulicama Rima, rasla je daleko od očiju javnosti, ali više se ne skriva

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene