dostojna nasljednica!

Kći jedne od najljepših žena na svijetu krala je svu pozornost na ulicama Rima, rasla je daleko od očiju javnosti, ali više se ne skriva

Deva Cassel - 7 Deva Cassel - 7 Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Deva Cassel - 4 Deva Cassel - 3 Deva Cassel - 2 Deva Cassel - 5 Deva Cassel - 6 Deva Cassel - 1 Deva Cassel - 4 Deva Cassel - 3 Deva Cassel - 2 Deva Cassel - 1 +13 Deva Cassel Galerija

Kći Monice Belluci, Deva Cassel, sve više sliči na svoju poznatu mamu, a već je jasno da će zbog svoje ljepote i ona postati glavna tema naslovnica.

Kći Monice Bellucci Deva Cassel krala je svu pozornost na ulicama Rima snimajući reklamu za poznati brend. Lijepa 18-godišnjakinja u čipkastoj je haljini pokazala svoju vitku figuru i prirodnu ljepotu koju je naslijedila od svoje poznate mame.

Pogledaj i ovo Deva Cassel O tome puno njih sanja Dok su je slavni roditelji od svih skrivali postala je prava ljepotica, a sada se može pohvaliti novim uspjehom!

Deva je inače odrasla daleko od očiju javnosti, ali budući da je narasla, njezini poznati roditelji više je ne mogu skrivati.

Mlađahna ljepotica s vremenom sve više ulazi u svijet mode, a na Instagramu se često voli pohvaliti i odrađenim snimanjima.

Inače, Monica je Devu dobila u braku s glumcem Vincentom Casselom. Osim Deve imaju još i kćer Leonie. Njih dvoje upoznali su se 1996. godine kad su zajedno snimali film "Apartman", a vjenčali su se 1997.

Navodno su imali otvoreni brak te su oboje često mijenjali seksualne partnere, o čemu je brujao cijeli Hollywood. Ona je čak jednom prilikom izjavila da od supruga i ne očekuje vjernost ako ga ne vidi po tri mjeseca, koliko su znali biti razdvojeni zbog poslovnih obveza. Razveli su se 2013. godine.

Monica je nakon razvoda pronašla sreću s 18 godina mlađim umjetnikom i scenografom Nicolasom Lefebvreom, s kojim je u vezi od 2017. godine.

Iza sebe ima još jedan propali brak s fotografom Claudiom Bassom, za kojeg se udala 1990. godine, a razvela se od njega četiri godine kasnije.

Vincent pak od 2016. ljubi 31 godinu mlađu manekenku Tinu Kunakey, s kojom je u travnju 2019. dobio kćer Amazonie.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Gina Damjanović - 3 Gina Damjanović - 5 Gina Damjanović - 4 Gina Damjanović - 2 +8 Gina Damjanović - 1 inMagazin Malo tko zna o ozbiljnoj dijagnozi naše pjevačice s kojom se bori već šest godina: "To mi je servirano na dosta hladan način"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Al Pacino i Noor Alfallah - 1 Al Pacino i Noor Alfallah - 3 Al Pacino i Noor Alfallah - 2 Al Pacino i Noor Alfallah - 1 +26 Al Pacino - 2 Celebrity U 84. godini čeka dijete s 54 godine mlađom! Legendarni glumac pridružio se kolegi De Niru i trendu starijih očeva

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene