nema lagano!

Partnerica Marka Pecotića pokazala sebe u izdanju na kakvo od nje nismo navikli, a jedan dio tijela posebno upada u oči!

Silvia Dvornik Silvia Dvornik Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Silvia Dvornik Silvia Dvornik, Ana Gruica, Iris Rajčić i Sonja Dvornik Sonja Kovač, Silvia Dvornik i Anamarija Asanović Sonja Kovač, Silvia Dvornik i Anamarija Asanović Silvia Dvornik i Anamarija Asanović Marko Pecotić i Silvia Dvornik Silvia Dvornik i Doris Dragović Marko Pecotić i Silvia Dvornik Marko Pecotić i Silvia Dvornik Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 2 +21 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 3 Galerija

Silvia Dvornik na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u sportskom izdanju i tako pokazala svoje zavodljive atribute.

Silvia Dvornik često objavljuje fotografije u elegantnim i seksi izdanjima na svom Instagramu, no ovog puta sve je iznenadila fotografijom u potpuno drugačijem izdanju od onog na koje smo navikli.

Pogledaj i ovo Silvia Dvornik - 1 ''Bližimo se kraju...'' Peco i Silvia još su jednim zajedničkim izlaskom dali svoj odgovor na šuškanja o ljubavnoj krizi!

Pozirala je na kamenu s pogledom na more u plavim tajicama i bijeloj crop top majici, a kosu je svezala u rep. Do izražaja su posebno došle njezine grudi, ali i zategnuta stražnjica.

Visoke bijele čarape i tenisice sjajno su se uklopile u Silvijino sportsko izdanje. 

Pjevačica za Instagram često snima svog partnera Marka Pecotića dok vozi bicikl ili je u nekom sportskom outfitu, no nju smo sada prvi put vidjeli u takvom izdanju. 

Nedavno je podijelila i zajedničku fotografiju iz 2019. godine sa Sonjom Dvornik, Anom Gruicom i Iris Rajčić.

Podsjetimo, otkako je pjevač javno priznao da se zbog Silvije nakon 17 godina braka razvodi od supruge Irene Pecotić, s kojom ima dvojicu sinova, njihova veza puni stupce medija.

Peco je o svemu nedavno progovorio u emisiji IN magazin.

Ljubav cvate i tu je sve posloženo. Kod svoje bivše kuće isto je sve posloženo, i dalje sam na raspolaganju svojoj obitelji i svojoj djeci, kako bi zapravo svatko i trebao. Nema tu nikakvog zapravo odvajanja, sve smo se zapravo dogovorili i sve je to već u procesu da se sve stavi na papir, ali odnosi su normalizirani jer jednostavno tu nikakvih problema nije bilo, osim medijske hajke koja je to zapravo pokušavala narušiti", kazao je, a tom je prilikom otkrio i koje su najveće laži koje je o pročitao o sebi.

"Najveća laž je bila ta da sam ja zvao novinare, a druga najveća laž je bila da sam stavio umjetne zube. Ovi su zubi moji i jako sam ponosan na njih, tako da se stvarno ljudi bave glupostima, a nisu se maknuli od svoga kauča, daljinskoga i mobitela. I misle da ako gledaju neke ljude da mršave na televiziji, da će smršavit i oni", ispričao je Pecotić.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Trap izvedbe najslušanije u Hrvatskoj - 1 In Magazin: Trap izvedbe najslušanije u Hrvatskoj - 2 In Magazin: Trap izvedbe najslušanije u Hrvatskoj - 3 In Magazin: Trap izvedbe najslušanije u Hrvatskoj - 4 +6 Alka Vujica, pjevačica inMagazin Naši glazbenici objasnili zašto što su treperi iz regije najpopularniji na Youtubeu u Hrvatskoj!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Nova pjesma Zaprešić Boysa - 1 In Magazin: Nova pjesma Zaprešić Boysa - 2 In Magazin: Nova pjesma Zaprešić Boysa - 3 In Magazin: Nova pjesma Zaprešić Boysa - 4 +0 In Magazin: Nova pjesma Zaprešić Boysa - 5 inMagazin Veliki zaokret u karijeri Zaprešić Boysa: Snimili odu svim očevima i otkrili kome duguju nastanak benda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene