to je on?!

Prepoznajete li ovu zvijezdu velikih filmskih hitova? Baš se drastično promijenio od uloga koje su ga proslavile!

Hugo Weaving Hugo Weaving Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Hugo Weaving Hugo Weaving Hugo Weaving Hugo Weaving Hugo Weaving Hugo Weaving Hugo Weaving - 5 Hugo Weaving - 3 Hugo Weaving - 1 Hugo Weaving - 2 +7 Hugo Weaving - 4 Galerija

Hugo Weaving snimljen je u Londonu u šetnji sa suprugom, a na novim fotografijama obožavatelji bi ga teško mogli prepoznati.

Britanski glumac Hugo Weaving (63) u dugogodišnjoj karijeri ostvario je niz uloga, od kojih su se dvije posebno istaknule.

U Hollywood se probio kao negativac Agent Smith u sva tri nastavka filmova "Matrix", a glumio je i poluvilenjaka lorda Elronda u trilogiji "Gospodar prstenova", no otad se znatno promijenio.

Weaving je ovog tjedna snimljen u šetnji Londonom s nevjenčanom suprugom Katrinom Greenwood, s kojom je u vezi od 1984. godine i zajedno imaju dvoje djece, sina Harryja i kćer Holly.

Zbog sijedih brkova i brade te proćelave glave Huga nije baš lako prepoznati na novim fotografijama, a izgleda i znatno drugačije nego u filmovima koji su ga proslavili.

Inače, Hugo je glumio u nekoliko nastavaka "Transformera", kao i u filmovima "O za osvetu", "Kapetan Amerika: Prvi osvetnik", "Hobit".

U intervjuu 2020. godine otkrio je kako bi volio ponoviti svoju ulogu Agenta Smitha u četvrtom nastavku "Matrixa", koji je objavljen naredne godine, no raspored mu to nije dopustio.

"Jako sam to želio jer mi je cijela ekipa baš draga, no u to sam vrijeme glumio u predstavi koja se preklapala s datumima snimanja filma", objasnio je glumac.

Kako je Hugo Weaving izgledao u filmovima koji su ga proslavili i koliko se otad promijenio, pogledajte u galeriji.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Gina Damjanović - 3 Gina Damjanović - 5 Gina Damjanović - 4 Gina Damjanović - 2 +8 Gina Damjanović - 1 inMagazin Malo tko zna o ozbiljnoj dijagnozi naše pjevačice s kojom se bori već šest godina: "To mi je servirano na dosta hladan način"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Pilić - 3 Gabriela Pilić - 1 Gabriela Pilić - 4 Gabriela Pilić - 2 +26 Frano Ridjan i Gabriela Pilić Celebrity Zvijezda našeg hit-showa pozirala u toplesu, fotke nije propustio komentirati ni Frano Ridjan: “Puštena mi šefka s lanca”

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene