bome se promijenio!

Glumac kojeg znamo po ulozi u hit-seriji sve je iznenadio novim izgledom, a napravio je i veliki zaokret u karijeri

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Michael Imperioli je posljednjih godina glumu ostavio po strani te se posvetio bendu u kojem pjeva, a pokazao je i kako danas izgleda.

Glumac Michael Imperioli široj javnosti je najpoznatiji kao Christopher Moltisanti iz hit-serije "Obitelj Soprano", a ovih je dana sve iznenadio novim izgledom. Posljednjih mjeseci se posvetio svom bendu Zopa, a na Instagramu je objavio fotku na kojoj pozira u majici s logom grupe.

Pogledaj i ovo Drea de Matteo - 3 Sjećate li se nje? Dugo je živjela na slavi kultne serije koju je proslavila, a sada se odlučila na potez iz očaja koji je sve pomalo razočarao

Mnogi ga nisu ni prepoznali zbog potpuno drugačijeg stajlinga od onoga na koji smo navikli, a 56-godišnji glumac je pokazao i drugačiju frizuru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @realmichaelimperioli

Imperioli od 2020. godine pjeva u bendu koji je dosad objavio dva studijska albuma, no planira se vratiti i pred kamere. Uskoro ćemo ga gledati u drugoj sezoni sve popularnije serije "The White Lotus".

Tijekom dosadašnje karijere pojavio se u brojnim serijama i filmovima, no uloga u seriji "Obitelj Soprano" do danas mu je ostala najpopularnija.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Snježana Mehun i Franz Schiliger Celebrity Snježana Mehun bila je pravi mamac za poglede u centru Zagreba, u kratkoj haljini je pokazala vitke noge

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene