Baš se promijenila!

Lana Jurčević ni sama ne vjeruje kako je izgledala prije 14 godina, ističe da joj je danas draža njezina škembica!

Lana Jurčević Lana Jurčević Petar Galebov/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević i Luka Nižetić - 3 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević +9 Lana Jurčević Galerija

Lana Jurčević nastupila je na jednom humaniratnom koncertu u Domu sportova 2008. godine, a sada su se pojavile fotografije od te večeri.

Lana Jurčević bila je jedna od zvijezda koje su nastupile na humanitarnom koncertu Zvijezde Hit Recordsa u zagrebačkom Domu sportova davne 2008. godine, a na fotografijama od te večeri možemo vidjeti koliko se do danas promijenila.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević - 1 ''Moje sve!'' Lana Jurčević novim prizorima s kćerkicom raznježila pratitelje, majčinstvo joj baš predivno stoji: ''Kako je medena!''

Tada je nosila puno kraću frizuru, a vidi se i da je njegovala drugačiji stil. Na pozornici je zapjevala u pripijenim trapericama i jednostavnoj majici bez rukava, koje je iskombinirala s crvenim štiklama, a koje su istaknule njezinu vitku liniju.

Lana danas često svoje pratitelje oduševljava fotkama u atraktivnim modnim odabirima zbog kojih dobiva mnoštvo komplimenata. Tako je nedavno svoje fanove iznenadila nizom fotki ispod kojih je otkrila kako se nalazi u Turskoj, te pokazala kako uživa ondje. Pozirala je na terasi s pogledom na Istanbul u tigrastoj haljinici koja je savršeno pratila njezinu zgodnu liniju.

''A daaaaj!!! I ja bi u Istanbul! Planiram kupiti kartu, pa makar i sama išla!", "Što starija, to sve ljepša", "Kako znam za tebe, sada najljepše izgledaš", "Nikad nisi bolje izgledala", "Prirodna ljepota i jedna ako ne i najljepša Hrvatica", bili su samo neki od pregršt komentara koji su se nizali u nastavku.

Na Instagramu ima više od 438 tisuća pratitelja koji vjerno iščekuju svaku njezinu objavu, s njima je već nekoliko puta podijelila i svoja razmišljanja o kilogramima, a ranije ove godine za IN magazin se pohvalila kako danas ima više samopouzdanja nego prije nekoliko godina.

"Jesam li ja imala ovo samopouzdanje prije pa ni pet godina, ni deset, ni petnaest? Takvo kakvo imam sada, ali puno je tu i rada na sebi i samodokazivanja, puno je tu nekih faktora. Mene danas ne određuje imam li 55 ili 75 kila, imam li prišt nasred čela. Tako mi je svejedno što tko misli, bitno da sam ja dobro sa sobom", zaključila je Lana te jednom i na Instagramu dodala:

"Kad gledam neke stare snimke, ne vjerujem koliko sam bila mršava. Malo i premršava. I iskreno ne smeta mi ovo malo škembice sad, skroz sam si fajn u svojoj koži… Nego, možda je vrijeme da se pokrenem… Da mi kosti i mišići ne zakržljaju, treba koncerte još odskakati (hrpu, nadam se) i tko zna što još. Slušam prijedloge za neke dobre aktivnosti, treninge." 

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović i Božidarka Božidarka Frajt Bojana Gregorić Vejzović, Branko Ivanda Bojana Gregorić Vejzović +19 Bojana Gregorić Vejzović Zanimljivosti Bojana Gregorić objavila rijetku fotografiju s majkom čija je divna gesta iz prošlosti otkrivena u komentarima!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Dara Bubamara - 1 Dara Bubamara - 1 Dara Bubamara - 2 Dara Bubamara - 3 +20 Dara Bubamara Celebrity Snimka pjevačice koja je zvijezda u regiji otkrila da ne izgleda baš kao što to prikazuje na Instagramu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene