a danas su bjegunci!

Dani ponosa i slave braće Mamić: Prije 17 godina bili su glavne zvijezde događaja koji je okupio nogometnu elitu!

Zoran i Vanja Mamić Zoran i Vanja Mamić Sanjin Strukić/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Mamić Zoran i Vanja Mamić Zdravko Mamić na finalu turnira Srpska Open - 1 Zdravko Mamić na finalu turnira Srpska Open - 2 Zdravko Mamić na finalu turnira Srpska Open - 3 Zlatko Mamić, Zoran Mamić, Luka Modrić, Eduardo da Silva, Nikolina Pišek, Suzy Josipovžc-Redžepagić, Sarah Josipović Zdravko Mamić, 2006. godina Zoran i Zlatko Mamić Zdravko i Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić - 1 +9 Zdravko i Marina Mamić - 2 Galerija

Pojavile su se fotografije s proslave Dinamova rođendana 2006. godine, na kojoj su glavne zvijezde bila braća Zdravko i Zoran Mamić.

Braća Zoran i Zdravko Mamić danas su u bijegu od hrvatskog pravosuđa, no nekad su bili društvena krema.

Pogledaj i ovo showbuzz Elitna ekipa Mamići, Ćorluka, Čermak, Ibanez.... Evo tko je sve stigao na Kovačićevu svadbu

Sada su se pojavile njihove fotografije iz 2006. godine, kada su bili glavne face na glamuroznoj proslavi 95 godina kluba Dinamo u zagrebačkom HNK-u, u sklopu koje je predstavljena i monografija "Sveto ime Dinamo" autora Fredija Kramera.

Zoranu je društvo pravila tadašnja supruga Vanja, za koju se oženio 1993. godine, a razveli su se 2010. U braku su dobili kćer Ninu i sina Brunu, koji je s njima pozirao na fotki.

U lipnju 2014. godine drugi put je uplovio u bračnu luku s osam godina mlađom ekonomisticom Anom Šikić. Vjenčali su se nakon četiri godine veze, a njihov brak potrajao je tek dvije godine.

Zoran je u svibnju 2020. godine dobio još jednu kćer s 11 godina mlađom partnericom Senkom Mandić, koju je upoznao u jednom restoranu u Dubaiju.

Zdravko se u posljednje vrijeme ne odvaja od 30-ak godina mlađe Jelene Planinić iz Ljubuškog, a šuška se i da su već stali pred oltar, što bi njemu bio treći brak.

Navodno se još prije godinu dana razveo od Marine Mamić, s kojom je bio u braku od 1994. godine i s kojom ima dvije kćeri, Ivu i Luciju, a s prvom suprugom Nadom ima i sina Marija.

Braća Mamić nedavno su fotografirani na teniskom turniru u Banjoj Luci, a Zdravko je tamo predstavio i novi imidž.

Kako su izgledali u danima slave i koliko su se otada promijenili, pogledajte u galeriji.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljevska obitelj Kralj Charles Kralj Charles III. - 1 Kralj Charles III. +18 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles Zanimljivosti Što se točno krije iza odluke kralja Charlesa koju nitko nije očekivao, želi li time prikriti pravu istinu?

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov - 4 Nenad Tatarinov - 4 Nenad Tatarinov - 3 Nenad Tatarinov - 2 +26 Nenad Tatarinov - 1 Nekad i sad Evo kako je suprug Maje Šuput izgledao prije nego što je upoznao našu pjevačicu, odmah je uočljiva velika promjena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene