sad čak izgleda i bolje

Za Sanju Doležal vrijeme kao da je stalo, na fotografijama iz 2006. godine samo jedna razlika upada u oči!

Sanja Doležal Sanja Doležal Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Doležal, 2006. godina Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal +15 Sanja Doležal Galerija

Pojavile su se fotografije Sanje Doležal iz 2006. godine na kojima ne izgleda puno drugačije nego danas.

Sanja Doležal (59) jedna je od omiljenih domaćih pjevačica i televizijskih ličnosti, a na sceni je prisutna već dugi niz godina.

Pogledaj i ovo Sanja Doležal - 2 Baš je uživala Naša bivša eurovizijska predstavnica famu oko Dore izbjegla je na najdražem mjestu, a društvo joj je pravio dražesni prijatelj!

Glazbenu karijeru započela je 1981. godine, kao članica zagrebačke pop-rock grupe Prva ljubav, prvog teen sastava na prostoru bivše Jugoslavije.

Uzlet u karijeri dogodio joj se 1983. godine kada se pridružila grupi Novi fosili u kojoj je pjevala do 1991. godine, te ponovno od 2005., a s kolegama iz bivšeg sastava nastupa i danas pod imenom Sanja, Zec i Marinko.

Od početka 2000-ih imala je i brojne televizijske angažmane, a zadnjih godina je svakodnevno gledamo u emisiji IN Magazin na Novoj TV.

Tako joj se 2006. godine pružila prilika i da vodi okrugli stol u sklopu kampanje za stvarnu ljepotu na kojem su svoje probleme i viđenje iznijele osobe iz javnog života, a sada su isplivale fotografije s tog događaja.

Sanja je tada imala kratku frizuru, koja joj je dugo bila i zaštitni znak, a danas njeguje dužu kosu i obožavatelji se slažu da izgleda bolje nego ikad.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sanja Dolezal (@sanjadolezal)

I sama nam je jednom prilikom priznala da se s godinama osjeća sve bolje te da smatra i kako se to odražava na njezinu izgledu.

"Moram priznati da se više ne opterećujem godinama, nastojim zdravo živjeti koliko je to danas uopće moguće. Zapravo su boravak i veza s prirodom vrlo važni i pridonose općem imunitetu i unutarnjem miru, možda zbog toga čovjek izgleda ljepše, odmornije i mirnije. Što se toga tiče, sad se osjećam bolje nego prije pet godina", kazala nam je prije malo više od godinu dana, a tada je otkrila i kako održava liniju.

"Nisam pobornik onog od ponedjeljka ili od 1. 1. na dijetu. Počela sam gimnasticirati prije dva mjeseca i to nastavljam, hodam po šumi i moj je jedini plan provoditi što više vremena u prirodi", ispričala je Sanja.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Nora Dominko - 2 Nora Dominko - 3 Nora Dominko - 4 Nora Dominko - 5 +19 Nora Dominko - 10 Celebrity Oglasio se dečko Nore iz "Survivora", evo što nam je rekao o njihovu bolnom gubitku koji ih je shrvao prije godinu dana

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 5 Žanamari Perčić - 6 +25 Žanamari Perčić - 7 Celebrity Žanamari u uskoj haljini istaknula svaku oblinu i pokazala rezultate boravka u teretani i po nekoliko sati dnevno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene