fotke s početka karijere

Naša lijepa glumica danas živi američki san s dobro poznatim suprugom, a nekoć smo ih oboje gledali u najpopularnijoj seriji s naših prostora!

Marija Omaljev Marija Omaljev Davor Puklavec/Pixsell 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Omaljev i Lucija Hranjec Marija Omaljev Marija Omaljev Marija Omaljev Marija Omaljev i Miraj Grbić Marija Omaljev i Miraj Grbić Marija Omaljev Marija Omaljev i Miraj Grbić Marija Omaljev i Miraj Grbić Marija Omaljev - 2 +8 Marija Omaljev - 1 Galerija

Marija Omaljev-Grbić već godinama živi i radi u Los Angelesu, a sada su isplivale njezine fotografije s početka glumačke karijere.

Naša televizijska, kazališna i filmska glumica Marija Omaljev-Grbić (41) sa suprugom i također glumcem Mirajem Grbićem (47) već godinama živi u Los Angelesu, gdje su izgradili i obitelj.

Marija je nedavno u bolnici u Los Angelesu rodila sinčića Rivera, a par već zajedno ima i dvogodišnju kćerkicu Billie, koja je također rođena u Americi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mara Omaljev (@maraomaljev)

Sada su isplivale Marijine fotografije iz 2008. godine, kada je bila na početku svoje karijere, a tada je na jednoj modnoj reviji pozirala u društvu kolegice Lucije Hranjec, nekoć Šesto, koja je u međuvremenu nestala iz javnosti.

Marija je te godine stala pred oltar s Mirajem, kojeg je upoznala u Sarajevu, dok je još studirala na Akademiji. Par je zajedno i glumio u hit-seriji "Lud, zbunjen, normalan", u kojoj je Miraj utjelovio legendarnog Čombu, a Marija je igrala Barbaru Fazlinović, suprugu Damira Fazlinovića s kojom je dobio sina Džemu.

Marija i Miraj 2013. godine iz Sarajeva su se preselili u Los Angeles, gdje je on ostvario niz uloga u popularnim američkim serijama, kao što su "S.W.A.T." i "Santa Clarita Diet" te filmskim ostvarenjima, od kojih su najzamjetnije u blockbusterima "Nemoguća misija: Protokol duh" i "Babilon", a možemo ga gledati i u posljednja dva nastavka franšize "Brzi i žestoki", u kojima glumi Rusa.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić i Franka Batelić Izabel Kovačić i Franka Batelić Franka Batelić Izabel Kovačić +25 Izabel Kovačić Celebrity Supruge naših nogometaša u izlasku bez muževa uživale su u međusobnom društvu, pogledajte i kako su se dotjerale!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 7 +30 Nives Celzijus - 4 Celebrity Nives 42. rođendan obilježila prigodnim striptizom pa pokazala kako izgleda njezina proslava iz snova!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene