Znao se srediti

Filip Juričić slovi kao miljenik žena, a fotka iz izlaska prije 17 godina pokazuje čime je tada zavodio!

Filip Juričić Filip Juričić Petar Galebov/Pixsell 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Filip i Pero Juričić Filip Juričić Filip Juričić i Nika Dogan Filip Juričić i Nika Dogan Filip Juričić Filip Juričić - 2 Filip Juričić i Vanda Winter - 3 Filip Juričić Filip Juričić Filip Juričić +5 Mirna Medaković i Filip Juričić Galerija

Filip Juričić ponosno nosi titulu miljenika žena, a sada su se pojavile fotografije s početka njegove karijere na kojima se vidi zašto mu je već tada pristajala.

Glumac Filip Juričić slovi kao miljenik ženske publike, a tu titulu nosi od samih početaka karijere kada je prije 17 godina tek postajao poznat široj javnosti.

Pogledaj i ovo Filip Juričić par koji smo zaboravili Pogledajte kako je jedan od naših najzgodnijih glumaca izgledao prije 17 godina, tada je ljubio i poznatu Hrvaticu!

41-godišnji Filip je već tada bio rado viđen i privlačio je poglede pripadnica nježnijeg spola koje su mu teško mogle odoljeti. Ništa drugačije nije bilo niti na zabavi povodom predstave "Žaba" u kazalištu ITD davne 2005. na kojoj je stigao u pratnji oca Pere. Dvojac je zajedno pozirao fotografima, a mladi zavodnik Filip nosio je tamno košulju s nekoliko raskopčanih gumba koji su mamili dodatne poglede, tamne hlače i sako.

Filip je osvojio je simpatije publike ulogama u serijama "Na granici", "Zakon ljubavi", "Čista ljubav", "Larin izbor" i "Bogu iza nogu", no zadnjih ga godina rijetko imamo priliku vidjeti u javnosti.

No kada se pojavi zgodni Filip spremno pozira fotografima, a svojom pojavom potvrđuje da opravdano još od početka karijere nosi titulu miljenika žena, a o tome je jednom prilikom progovorio i za DNEVNIK.HR.

"Jako mi je drago da još uvijek slovim za miljenika ženske publike, iako sam ja došao u neke malo ozbiljnije godine" kazao nam je Filip koji je ove godine napunio 41 godinu.

"Postao sam obiteljski čovjek, djeca žena i to, ali uvijek će mi biti drago i uvijek će mi laskati da me ženska publika voli" dodao je.

A iako mu laska pažnja ženske publike, njegovo srce već godinama pripada samo jednoj ženi, medicinskoj sestri Niki Dogan s kojom ima sinčića Lava i koju nemamo često priliku vidjeti u javnosti.

Filip iz prošle veze s profesoricom hrvatskog jezika Mateom Roščić ima i 15-godišnjeg sina Jana, a o njihovom odnosu progovorio je ranije ove godine za IN Magazin.

"Super mi je s njim jer je tak stariji pa imamo zajedničke interese. Odemo zajedno skijati, gledamo utakmice zajedno, sve ono što ja volim raditi, voli i on", kazao je glumac te je otkrio i kako Jan također pokazuje interes za glumu.

"Sad ga je nešto pustila priča o tome mada kaže, daj malo opet negdje jer glumio je sa mnom u kazalištu, ali gdje da mu ja nađem? Ne mogu sebi naći posao, kamoli njemu. Bi on, zainteresiran je, ali sad je malo u fazi da mu sve ide na živce", ispričao je tada.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 +25 Maja Šuput - 5 Celebrity Šuput se pohvalila luksuznim smještajem kojim ju je iznenadio njezin Nenad, pogledajte raskoš u kojoj borave u Dubaiju!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 3 +22 Vlatka Pokos - 4 Nekad i sad Procurile su fotografije Vlatke Pokos iz 1990. godine, jedan detalj na njoj iz tog perioda nemoguće je ne primijetiti!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene