u zagrljaju našeg pjevača

Procurile su fotografije Vlatke Pokos iz 1990. godine, jedan detalj na njoj iz tog perioda nemoguće je ne primijetiti!

Vlatka Pokos Vlatka Pokos Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 4 Vlatka Pokos - 5 Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos +16 Vlatka Pokos Galerija

Vlatka Pokos proslavila se svojom voditeljskom, ali i pjevačkom karijerom te je također javnosti poznata i po ovogodišnjem sudjelovanju u popularnoj emisiji "Ples sa zvijezdama".

Pjevačica i bivša voditeljica Vlatka Pokos nekada je pozirala na naslovnicama "Tjednika", a upravo jedna od slavnih naslovnica iz 1990. godine pojavila se na društvenim mrežama. 

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos - 1 I danas očarava ljepotom Prepoznajete li našu bivšu voditeljicu i pjevačicu s fotografije? Tada je pjevala u popularnoj grupi, a kasnije je medijske stupce punila ljubavnim životom

Tada je Vlatka pozirala u zagrljaju glazbenika Jasenka Houre, jednog od najboljih gitarista i pjevača hrvatskog sastava "Prljavo kazalište".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by estradnimuzickivremeplov (@estradnimuzickivremeplov)

Vlatka je pozirala u crvenoj haljinici, a nismo mogli ne zamijetiti ni bujnu smeđu kosu. 

U usporedbi sa starim fotografijama, usudili bismo se reći kako Vlatka i danas izgleda besprijekorno dobro te se može pohvaliti svojom fantastičnom linijom u 52. godini. 

Inače, bivša voditeljica prezivala se Vuković, ali se na promjenu prezimena odlučila sa svojih 14 godina. Naime, prezime je preuzela od svoje bake koja se cijeli život brinula o njoj.

Svoju pjevačku karijeru započela je 1989. godine kao članica grupe "Srebrna krila", s kojom je punih pet godina nastupala diljem Hrvatske, ali i Europe. Proslavila se pjesmom "Na modrom nebu iznad Zagreba". 

Nakon toga odlučila je da želi pokušati sama i izbacila je vlastite pjesme "Metak", "Ne tražim ništa" i "Potroši sve".

Zatim se pronašla i u voditeljskim vodama te smo je mogli gledati i na Novoj TV.

Pokos se pronašla i u spisateljskim vodama, pa je tako napisala knjigu "Život u raju", u kojoj je otkrila detalje iz svoje intime.

Poznata je i po braku s Josipom Radeljakom, u kojem je bila od 2004. do 2007. godine. 

Nedavno smo je gledali kao jednu od natjecateljica u showu ''Ples sa zvijezdama'', zbog kojeg se vratila iz Kanade.

Nakon napuštanja spomenutog showa provodila je vrijeme u Splitu, a onda se vratila u Zagreb.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Theo James Theo James - 1 Theo James - 1 Theo James - 2 +5 Theo James - 4 Preporuke Zgodni glumac izazvao nevjericu scenama u kojima je potpuno gol: "Sigurno je umjetno, ne može biti ovoliko!"

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner - 1 +19 Ana Rucner Celebrity Ana Rucner u vrućim hlačicama pravi je mamac za poglede, egzotična destinacija na kojoj uživa baš joj dobro stoji

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene