Vrijeme leti

Isplivale fotografije Vlatke Pokos stare 15 godina, pogledajte kako je tada izgledala i je li se puno promijenila

Vlatka Pokos Vlatka Pokos Ivo Čagalj/Pixsell 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos +10 Vlatka Pokos - 1 Galerija

Vlatka Pokos 2007. godine bila je na jednom svečanom otvorenju na Bolu, pogledajte koliko se promijenila u ovih petnaest godina.

Bivša televizijska voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos 2007. godine gostovala je na jednom svečanom događaju na Bolu.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos - 4 Ekskluzivno za in magazin! Vlatka Pokos priznala nam je da je ponovno zaljubljena, evo što je otkrila o svom novom odabraniku!

Vlatka je na tim fotografijama imala zaglađeno lice, tanke smeđe obrve, a kosa joj je bila medeno plava dok je danas još svjetlija te je sada od vrha korijena plava.

Vidljiva je i promjena na obrvama koje su sada oblikovanije i punije.

Vlatku smo nedavno gledali kao jednu od natjecateljica u showu ''Ples sa zvijezdama'' zbog kojeg se vratila iz Kanade.

Ovih dana pažnju pijeni svojim objavama na društvenim mrežama, među zadnjima osvrnula se na glasine da je operirala grudi. 

''Vidim da me uspoređuju s plastičnim ''ljepoticama'' i to na moju štetu! Samo prirodna ljepota je ljepota! Ostalo je jadna kompenzacija.
Ja uživam u ljetu kao što dugo nisam, nadam se i vi! Govorim o tome jer se mladim djevojkama šalje užasna poruka i nameće plastičan izgled. Mnoge se unakaze već u ranoj mladosti. Fizička ljepota je samo dio naše osobnosti i nisšta ne znači sama po sebi.
I ljudi, neugodno mi je biti ovako površna, ali ja NEMAM umjetne grudi!!!'', zaključila je Vlatka za kraj. 

Nakon što je napustila show ''Ples sa zvijezdama'' jedno je vrijeme boravila u Splitu, a pojavila se i na prosvjedu Dosta! na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak +17 Indira Levak Celebrity Vrlo kratka Indirina haljina otkrila je i više nego što je pjevačica očekivala, za sve je kriv ovaj neobičan kroj!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Dragović, Simona Gotovac, Jelena Orešković i Tina Katanić pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pišek vodila je program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program +10 Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Celebrity Atraktivna Hrvatica nekad je žarila i palila domaćom scenom, a onda se potpuno povukla iz javnosti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene