ovako je izgledala 2008.

Atraktivna Hrvatica nekad je žarila i palila domaćom scenom, a onda se potpuno povukla iz javnosti

Iva Dragović, Simona Gotovac, Jelena Orešković i Tina Katanić pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pišek vodila je program Iva Dragović, Simona Gotovac, Jelena Orešković i Tina Katanić pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pišek vodila je program Robert Anić/Pixsell 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Dragović, Simona Gotovac, Jelena Orešković i Tina Katanić pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pišek vodila je program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Tina Katanić (Foto: Screenshot Nova TV) Tina Katanić (Foto: Screenshot Nova TV) +4 Tina Katanić (Foto: Screenshot Nova TV) Galerija

Tina Katanić bila je Kraljica Hrvatske, žarila je i palila domaćom scenom, no kako se čini, životu pod povećalom javnosti više se ne misli vratiti.

Tina Katinić bivša je Kraljica Hrvatske koja je nekad bila jedan od najtraženijih domaćih modela, no s vremenom se povukla iz javnosti. 

O njezinim brojnim angažmanima govore i fotografije iz 2008. godine, kad je bila jedna od djevojaka koje su predstavljale nogometni navijački dres namijenjen ljepšem spolu, a koji je tada dizajnirao modni dizajner Robert Sever. Tina je tada snimila kampanju s kolegicama Ivom Dragović, Simonom Gotovac i Jelenom Orešković, a Nikolina Pišek bila je voditeljica tog programa.

Na tim fotografijama Tina pozira u narančastoj potkošulji, koja je istaknula njezine bujne grudi, a nosi i bijele vruće hlačice. 

Kad su televizijski angažmani u pitanju, Tina se zadnji put pojavila u showu ''Zvijezde pod hipnozom'', a prije toga je 2017. godine vodila izbor za Miss Adriatic Hrvatske. 

U tom periodu odradila je još pokoju reviju, glumila u jednom glazbenom spotu, pojavila se na pokojem eventu i modnom događanju.

Bila je manekenka i voditeljica, žarila je i palila domaćim javnim životom, no s vremenom se potpuno povukla iz javnosti, pa nema čak ni društvene mreže.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak +17 Indira Levak Celebrity Vrlo kratka Indirina haljina otkrila je i više nego što je pjevačica očekivala, za sve je kriv ovaj neobičan kroj!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić +11 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari u vrućim hlačicama pokazala noge za koje vježba i po četiri sata dnevno, trud se bome isplatio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene