nsu se puno promijenili

Pamtimo ih iz nezaboravnih telenovela, a evo kako danas izgledaju brazilske zvijezde koje su očarale svijet ljepotom!

Maria Fernanda Candido i Thiago Lacerda Maria Fernanda Candido i Thiago Lacerda Screenshot 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Maria Fernanda Candido i Thiago Lacerda Maria Fernanda Candido i Thiago Lacerda Thiago Lacerda - 3 Maria Fernanda Candido - 1 Thiago Lacerda Maria Fernanda Candido - 2 Thiago Lacerda Maria Fernanda Candido - 3 Thiago Lacerda - 1 Maria Fernanda Candido - 4 +4 Thiago Lacerda - 2 Galerija

Pogledajte kako danas izgledaju Maria Fernanda Candido i Thiago Lacerda iz popularne brazilske telenovele "Brazilski akvarel".

Uz meksičke, u Hrvatskoj su krajem 90-ih i početkom 2000-ih vrlo popularne bile i brazilske telenovele, a jedna koju mnogi i danas dobro pamte bila je "Brazilski akvarel".

Serija je pratila život emancipirane pjevačice popularne glazbe Isaure, koja mašta o karijeri pjevačice i na putu ka ostvarenju tih snova završi u ljubavnom trokutu s naočitim vojnikom Helijem i tajanstvenim pijanistom Marijem Lopesom, koji joj je pomogao da postane zvijezda.

Pjevačicu Isauru u seriji je utjelovila glumica Maria Fernanda Candido, a pijanista Marija glumac Thiago Lacerda, i oboje su u to vrijeme očarali svijet svojom ljepotom.

Zajedno smo ih gledali i u seriji "Naša zemlja", koja je također bila popularna u Hrvatskoj i u kojoj je Thiago imao jednu od glavnih uloga, a Maria je u njoj bila sporedna glumica.

Oboje se i danas uspješno bave glumom, a nisu se puno ni promijenili tijekom godina.

Maria je jednu od svojih najzapaženijih uloga od tada ostvarila u blockbusteru iz 2022. godine "Čudesne zvijeri: Dumbledoreove tajne", u kojem je utjelovila Vicenciju Santos.

Bivša manekenka nedavno se ponovo vratila i na pistu, a nosila je reviju dizajnera Stephanea Rollanda na tjednu mode u Parizu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Fernanda Candido (@mariafernandacandidooficial)

Što se tiče njezina privatnog života, Maria je od 2005. godine u braku s biznismenom Petritom Spahirom, s kojim ima sina.

Thiago, koji je prije uloge u "Našoj zemlji" bio relativno nepoznat glumac, od tada se pojavio u više od 20 serija, a nedavno je utjelovio Giuseppea Garibaldija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thiago Lacerda (@trlacerda)

Zgodni glumac još mami ženske uzdahe svojom pojavom no njegovo srce pripada samo glumici Vanessi Loes, s kojom je u braku od 2001. godine i zajedno imaju troje djece.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja Iris Livaja Marko i Iris Livaja - 1 Marko i Iris Livaja - 2 +25 Marko i Iris Livaja - 3 Celebrity Pogledajte fotografiju zbog koje su Livajinu Iris prozvali fatalnom ženom, ne treba se puno potruditi da bi sve zadivila!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Emma Orešković Ella Orešković Ella Orešković Ella Orešković +6 Ella Orešković Celebrity Zgodna kći našeg bivšeg premijera u sićušnom bikiniju pokazala isklesano tijelo, a pohvalila se i svojom sestrom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene