"Predivna!"

Pogledajte fotografiju zbog koje su Livajinu Iris prozvali fatalnom ženom, ne treba se puno potruditi da bi sve zadivila!

Iris Livaja Iris Livaja Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja Iris Livaja Marko i Iris Livaja - 1 Marko i Iris Livaja - 2 Marko i Iris Livaja - 3 Marko i Iris Livaja - 4 Iris Livaja - 2 Iris Livaja - 3 Iris Livaja Iris Livaja - 5 +19 Iris Livaja - 4 Galerija

Iris Livaja objavila je svoju fotografiju iz frizerskog salona, a pratitelji su je obasuli komplimentima.

Supruga Marka Livaje i bivša manekenka Iris Livaja vrlo je popularna na društvenim mrežama i nijedna njezina objava ne prolazi neopaženo.

Sada je oduševila pratitelje fotografijom iz frizerskog salona koju je objavila na svojem profilu na Instagramu, gdje je prati više od 25 tisuća ljudi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iris Rajčić (@riril33)

"Predivna", "Femme fatale", "Lipa Iris", "Prelijepa žena", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila.

Iris se nedavno vratila u manekenske vode u kampanji jednog domaćeg modnog brenda, u kojoj joj se pridružila i bliska prijateljica, glumica Ana Gruica Uglešić.

Inače, Iris i Marko vjenčali su se u svibnju prošle godine u crkvi sv. Stjepana na splitskom Sustipanu, a prije toga u vezi su bili osam godina. Par zajedno ima dvoje djece, kćer Elizabet i sina Lorenza.

Iris je velika podrška svojem suprugu Marku u njegovoj nogometnoj karijeri, a navijači Hajduka često je nazivaju kraljicom Torcide.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Emma Orešković Ella Orešković Ella Orešković Ella Orešković +7 Ella Orešković Celebrity Zgodna kći našeg bivšeg premijera u sićušnom bikiniju pokazala isklesano tijelo, a pohvalila se i svojom sestrom!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Žalica Jasna Žalica - 1 Jasna Žalica i Emir Hadžihafizbegović - 3 Jasna Žalica +16 Jasna Žalica - 1 Nekad i sad Sjećate se Izetove Šefike? Napustila je seriju pa se vratila s novim imidžem, a privatno njeguje posve drugačiji stil

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene