Zvijezda odmalena

Možete li vjerovati da ova mala slatkica iz ''Pune kuće'' ima 45 godina? Izgleda upola mlađe, a osmijeh joj je i dalje zaštitni znak

Puna kuća (Foto: Profimedia) Puna kuća (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Puna kuća (Foto: Profimedia) Galerija

Candace Cameron Bure proslavila se u seriji "Puna kuća", a i danas se još uvijek aktivno bavi glumom i uživa u obiteljskom životu.

Humoristična serija "Puna kuća" obilježila je odrastanja djece diljem svijeta tijekom 80-ih i 90-ih godina, a jedna od glumica koju iz nje danas dobro pamtimo kao D.J. Tanner jest Candace Cameron Bure.

Candace danas ima 45 godina, još uvijek se bavi glumom i produciranjem, a ovih je dana lansirala i svoju prvu kolekciju odjeće koju je obožavateljima predstavila u izravnom prijenosu iz svog doma u Malibuu, vrijednom 2,35 milijuna dolara.

U sretnom je braku već 25 godina s umirovljenim hokejašem Valerijem Bureom, s kojim ima 22-godišnju kćer Natashu i 19-godišnjeg sina Maksima. Kada ga je prvi put srela, bilo joj je samo 19 godina, a upoznao ih je njezin kolega iz "Pune kuće" Dave Coulier na jednoj dobrotvornoj hokejaškoj utakmici.

Candace se može pohvaliti i mladolikim izgledom kojemu se mnogi dive, a njezin prepoznatljivi osmijeh i dalje joj je zaštitni znak. U to su se gledatelji mogli uvjeriti i u seriji "Punija kuća", koja je zapravo nastavak serije "Puna kuća". Njezini tvorci prošle su godine potvrdili snimanje posljednje sezone koja prati sestre D.J. i Stepanie Tanner u pripremama za trostruko vjenčanje skupa s njihovom najboljom prijateljicom iz djetinjstva Kimmy Gibberland.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Candace Cameron Bure (@candacecbure)

Podsjetimo, radnja serije "Puna kuća" prati udovca Dannyja Tannera, koji odgaja tri kćeri uz pomoć svog šogora Jesseja i najboljeg prijatelja Joeyja. Nova pak serija prati Dannyjevu najstariju kćer D.J., udovicu koja samostalno odgaja troje djece uz pomoć svoje sestre i prijateljice.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina - 3 Celebrity Severina javno prozvala suprugu Željka Joksimovića? "Objavila je moje gole fotke, a djeca su nam se igrala zajedno"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Suri Cruise (Foto: Profimedia) Tom Cruise i Suri (Foto: Profimedia) +4 Suri Cruise (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bila je najfotografiranije dijete u Hollywoodu, no odrasla je daleko od otuđenog oca i naslijedila najbolje od prelijepe mame

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene