već joj je 15 godina!

Bila je najfotografiranije dijete u Hollywoodu, no odrasla je daleko od otuđenog oca i naslijedila najbolje od prelijepe mame

Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Suri Cruise (Foto: Profimedia) Tom Cruise i Suri (Foto: Profimedia) Suri Cruise (Foto: Profimedia) Suri Cruise 3 (Foto: Profimedia) Katie Holmes i Suri Cruise (Foto: Profimedia) Suri Cruise 2 (Foto: Profimedia) +0 Suri Cruise (Foto: Profimedia) Galerija

Kći Toma Cruisea i Katie Holmes, Suri Cruise, ovoga je tjedna proslavila 15. rođendan. a odrasla je u sliku i priliku svoje majke.

Tom Cruise (58) i Katie Holmes (42) nekoć su bili jedan od najpoznatijih parova i paparazzi su ih pratili u stopu.

Pogledaj i ovo Tom Cruise i Suri Cruise Bila je odlučna u svojoj namjeri Od poznatog oca odlučila ju je maknuti pod svaku cijenu, a sve zbog jednog razloga: "Uvjerila se u to iz prve ruke"

Zbog toga je i njihova kći Suri, koju su dobili 2006., iste godine kada su se i vjenčali, odrastala pod povećom javnosti te je ostala upamćena i kao najfotografiranije dijete u Hollywoodu.

A malena Suri ovoga je tjedna napunila 15 godina, što njezina mama nije propustila zabilježiti na svojem Instagramu, iako tamo inače rijetko dijeli njezine fotke.

"Sretan 15. rođendan, draga! Volim te! Ne mogu vjerovati da već imaš 15", napisala je uzbuđena Katie pored nekoliko njihovih crno-bijelih fotografija.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Katie Holmes (@katieholmes)

Nije poznato je li Suri dobila i rođendansku čestitku od svojeg oca, kojeg navodno nije vidjela otkako se 2012. godine razveo od njezine majke.

Iako je svih ovih godina imao pravo viđati kćer 10 dana u mjesecu, kao požrtvovnom scijentologu vjera mu je to branila jer Suri nije scijentologinja. Upravo je Tomova opsjednutost scijentologijom presudila i njegovu braku s Katie, koja se prije devet godina iselila iz njihove zajedničke kuće u strahu za sebe i Suri.

Tom je kćeri navodno redovito slao pisma koja je njezina majka skrivala. No prošle godine u javnost je procurila informacija o tome kako je Suri pronašla očeva pisma u kući majčinih roditelja u Ohiju te se, nakon što ih je pročitala, i sama poželjela vidjeti s njim, nakon čega se šuškalo i da se Tom odrekao scijentologije, no nije poznato da se nakon toga dogodio njihov susret.

Katie se, s druge strane, rijetko odvaja od kćeri, koja joj s godinama sve više nalikuje, a otkrila je i kako je odgaja.

"Puno je volim. Najveći mi je cilj da ostane svoja i odraste u samouvjerenu, jaku i sposobnu osobu te da toga bude i svjesna", ispričala je glumica početkom godine za In Style.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina - 3 Celebrity Severina javno prozvala suprugu Željka Joksimovića? "Objavila je moje gole fotke, a djeca su nam se igrala zajedno"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene