Ima 49 godina

Legendarnoj Kassandri svi se dive i 30 godina nakon uloge koja ju je proslavila, a pokazala je kako izgleda bez trunke šminke

Coraima Torres - 5 Coraima Torres - 5 Screenshot 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Coraima Torres - 8 Coraima Torres - 7 Coraima Torres - 5 Coraima Torres - 6 Coraima Torres - 9 Coraima Torres - 10 Coraima Torres - 1 Coraima Torres - 2 Coraima Torres - 3 +0 Coraima Torres - 4 Galerija

Pogledajte kako danas izgleda glumica Coraima Torres, koja je utjelovila Kassandru u istoimenoj kultnoj telenoveli.

Venezuelanska glumica Coraima Torres proslavila se naslovnom ulogom u telenoveli Kassandra, koja je u devedesetima bila veliki hit u Hrvatskoj.

Danas joj je 49 godina, no vrijeme je prema njoj bilo blagonaklono i do danas se vrlo malo promijenila, a čak izgleda i još bolje nego tada.

Coraima se često na Instagramu hvali svojim isklesanim tijelom i nevjerojatnim trbušnjacima, izaziva divljenje i svojim licem bez ijedne bore, a sada je pokazala kako izgleda bez trunke šminke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Coraima Torres (@lacoraima)

"Kako je lijepa Koraima i uvijek je puna života", "Vječna Kassandra", "Divim se tvojoj ljepoti", "Otkrila si tajnu vječne mladosti" neki su od brojnih komplimenata koje je dobila.

Što se tiče njezina privatnog života, glumica je od 1996. godine u braku s kolumbijskim glumcem Nicolasom Monterom i zajedno imaju sina Manua Nicoa.

Podsjetimo, serija Kassandra snimala se od listopada 1992. do svibnja 1993. godine i imala je 150 epizoda, a ušla je u Guinnessovu knjigu rekorda kao televizijska serija sa španjolskog govornog područja koja se prikazivala u najviše zemalja svijeta, njih čak 128.

Priča je pratila romsku djevojku Kassandru koja se zaljubi u Luisa Davida i koji nestaje bez riječi nakon što provedu čarobnu noć zajedno. Na scenu onda stupa njegov zločesti brat blizanac Ignacio, koji na prijevaru oženi Kassandru kada dozna da je ona naslijedila veliko bogatstvo.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Lewinsky Monica Lewinsky Monica Lewinsky Bill Clinton, Monica Lewinsky +5 Monica Lewinsky (Foto: Getty) Nekad i sad Svi je pamte kao ljubavnicu američkog predsjednika, a 25 godina nakon velikog skandala teško ju je prepoznati, izgleda bolje nego tada!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 1 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 2 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 3 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 4 +8 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 5 Celebrity Brojni poznati Hrvati na komemoraciji za Ćiru, pojavila su se neka lica koja dugo nismo vidjeli

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene