Omiljena Consuelo

Sjećate se sirote male bogatašice? Ovih dana o njoj su kružile strašne vijesti, a evo kako izgleda danas

Victoria Ruffo Victoria Ruffo YouTube/Screenshot 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Ruffo Victoria Ruffo - 1 Victoria Ruffo - 2 Victoria Ruffo - 3 Victoria Ruffo - 4 Victoria Ruffo - 5 Victoria Ruffo - 6 Victoria Ruffo - 1 Victoria Ruffo - 2 Victoria Ruffo - 3 +4 Victoria Ruffo - 4 Galerija

Pojavila se lažna vijest da je Victoria Ruffo iz serije "Sirota mala bogatašica" umrla, a pogledajte kako glumica izgleda danas.

Devedesete su bile zlatno doba za meksičke telenovele, koje je vjerno pratila i hrvatska publika.

Jedna od serija koje mnogi od tada pamte bila je "Sirota mala bogatašica", svojevrsna moderna priča o Pepeljugi, u kojoj je središnji lik bila djevojka Consuelo, koja je bila sluškinja u vlastitom domu svojoj maćehi i braći.

No njezin se život potpuno promijenio kada joj je preminuo otac i ostavio joj sav imetak, a gledatelji su s oduševljenjem dočekali njezinu transformaciju iz neugledne sirotice u bogatu ljepoticu.

Consuelo je utjelovila glumica Victoria Ruffo, kojoj su tada bile 34 godine i već je bila jedna od najuspješnijih meksičkih glumica. Karijeru je započela još 1980. godine i iza sebe ima brojne uloge u telenovelama, čime je postala i jedno od zaštitnih lica Televise.

Victoria danas ima 61 godinu, a proteklog vikenda pojavila se vijest da je umrla te se brzinom munje proširile društvenim mrežama, no ispostavilo se da je lažna.

"Victoria se pridružila podužem popisu celebrityja koji su bili žrtve te prevare. Živa je i zdrava, prestanite vjerovati svemu što vidite na internetu", potvrdila je glumičina glasnogovornica za meksičke medije.

Victoria se nakon toga oglasila i na svojem profilu na Instagramu, gdje je objavila obiteljsku fotografiju, a obožavatelji su joj u komentarima pisali da su sretni što je vijest lažna.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Victoria Ruffo (@victoriaruffo)

"Lijepo je ući u Instagram i vidjeti tvoju objavu", "Volimo te, kraljice", nizali su se komentari.

Victoria je inače od 2001. godine u braku s meksičkim političarem Omarom Fayadom, s kojim ima dvoje djece, kćer Victoriju i sina Anuara, dok iz veze s kolegom Eugenijom Derbezom ima i sina Josea Eduarda, koji je također glumac.

Kako Victoria izgleda danas i koliko se promijenila od uloge po kojoj je pamtimo, pogledajte u galeriji.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Radeljak Lana Radeljak - 2 Lana Radeljak - 3 Lana Radeljak - 4 +16 Josip i Lana Radeljak Celebrity Dikan se pohvalio prelijepom kćeri, koju dugo nismo vidjeli, a na fotografiji su svi primijetili isto!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 +28 Maja Šuput - 4 Celebrity Pogledajte video zbog kojeg se Martina Tomčić zabrinuto javila Maji Šuput: ''Reci mi da si imala gaće!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene