E, ovo je transformacija!

Sjećate se Martine Vrbos? Nevjerojatno je koliko se ova žena promijenila, danas je potpuno druga osoba!

Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) +0 Martina Vrbos (Foto: Instagram) Galerija

Martina Vrbos danas živi u Beogradu s mužem Bogoljubom Vidakovićem, za kojeg se udala 2016., te imaju sina Kostu i kćer Milu. Domaća publika zna je kao iznimno talentiranu glazbenicu, a sudjelovala je i u jednom reality showu.

Martina Vrbos od početka svoje glazbene karijere do danas prošla je veliku transformaciju, zbog čega sada izgleda kao druga žena. 

37-godišnja pjevačica zadnjih nekoliko godina uspješno usklađuje obiteljski život i glazbu te živi u Beogradu s mužem, šest godina mlađim Bogoljubom Vidakovićem. Martina i suprug imaju trogodišnjeg sina Kostu i jednogodišnju Milu. 

Par se vjenčao u tajnosti 8. lipnja 2016. nakon dvije godine veze, a tu su vijest od javnosti zatajili na više od mjesec dana. Intimnu ceremoniju imali su u Istri u krugu obitelji i iako Martina nije htjela govoriti o ljubavnom životu, sretnu vijest tada je potvrdila za srpski Story. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by martina vrbos (@martinavrbosofficial)

Inače, Vrbos se proslavila svojim vrhunskim glasom i surađivala je s brojnim domaćim glazbenicima, među kojima je i grupa Let 3. Uvijek je imala upečatljive izjave, a otvoreno je govorila i o svojoj borbi s viškom kilograma. 

Martina se izborila s viškom kilograma, a prema najnovijim fotografijama na njezinu Instagramu, vitkija je nego ikad prije. Prije nekoliko godina srpski mediji pisali su da je smršavjela 20 kilograma, povećala grudi i ispravila zube. 

Pjevačica voli mijenjati imidž pa često boji kosu iz crne u plavu i obrnuto. Na Instagramu redovito uz svoje fotografije dijeli i fotografije djece i svog supruga Bogoljuba.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Adam Levine i Behati Prinsloo (Foto: Profimedia) Behati Prinsloo i Adam Levine (Foto: Profimedia) Adam Levine (Foto: Instagram) Behati Prinsloo Levine (Foto: Profimedia) +2 Behati Prinsloo Levine (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Na glasu je kao veliki zavodnik, a u ženu svog života zaljubio se preko poruka prije nego što su se uopće vidjeli

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene