Evo kako izgleda danas!

Legendarna Esmeralda prije više od 20 godina prikovala je Hrvatsku uz male ekrane, zbog nje su se plaćale i mise, a kasnije se doznala gorka istina

Leticia Calderon Leticia Calderon YouTube/Screenshot 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Leticia Calderon Leticia Calderon Leticia Calderon - 3 Leticia Calderon Leticia Calderon Leticia Calderon - 1 Leticia Calderon - 2 Leticia Calderon - 4 +0 Leticia Calderon - 5 Galerija

Prošle su 23 godine otkako je progledala Esmeralda, koju je u kultnoj telenoveli utjelovila Leticia Calderon, a evo kako danas izgleda glumica koja se u vrijeme najveće slave u tajnosti borila s porocima.

Meksička glumica Leticia Calderon krajem 90-ih utjelovila je Esmeraldu u istoimenoj telenoveli, koja je s vremenom stekla kultni status.

Pogledaj i ovo showbuzz Esmeralda u paklu droge Zvijezda TV sapunica: 'Ovisnost me skoro stajala života'

Priča o slijepoj djevojci koja je odrasla u šumskoj kolibi sa staricom koja ju je pri porodu zamijenila sa svojim sinom jer je gazda želio muško dijete u to je vrijeme prikovala uz ekrane cijelu Hrvatsku. Kada je odrasla, zaljubila se upravo u tog dječaka, a Esmeralda i Jose Armando svojevremeno su bili najpopularniji televizijski par.

Gledatelji su se molili da Esmeralda progleda i pričalo se da su čak za to plaćali i mise, a to se i dogodilo prije točno 23 godine.

Calderon je kasnije priznala kako se u vrijeme snimanja serije borila s ovisnošću, a odlučila se izliječiti kada joj je prijateljica preminula na rukama zbog predoziranja.

"Bila sam mlada, na vrhuncu karijere, puna novca i sve mi je bilo dostupno. Nepromišljenost me mogla stajati života", ispričala je glumica 2013. godine.

Iako je ostvarila uloge u brojnim drugim telenovelama koje su se pratile u Hrvatskoj, nijedna nije dosegla uspjeh poput Esmeralde, a Leticia se i dalje aktivno bavi glumom i zadnja serija koju je snimila je "Kraljevstvo laži" iz 2021. godine.

S bivšim mužem Juanom Colladom glumica ima sinove Luciana i Carlosa. Njezin stariji sin Lucian rođen je s Downovim sindromom, a ona mu je posvetila knjigu "Anđeo u mom životu".

"Luciano je moj anđeo i neopisivo ga volim. Znate, neki me ljudi osuđuju i misle drugačije. Znam naići na mnoge predrasude. Kad su mi liječnici rekli njegovu dijagnozu, rekla sam sama sebi da mi to nije nimalo važno jer ću imati dijete", rekla je Calderon jednom prilikom o svojem sinu.

Jednom je otkrila i da njezini sinovi obožavaju Luku Modrića i Ivana Rakitića.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lety Calderón (@letycalderon79)

Početkom prošle godine završila je u bolnici zbog posljedica koronavirusa, a meksički mediji tada su pisali kako joj je zdravstveno stanje bilo vrlo ozbiljno, no sudeći prema novijim objavama na njezinim društvenim mrežama, glumica se uspjela potpuno oporaviti.

Kako legendarna Esmeralda izgleda danas, pogledajte u našoj galeriji.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +22 Lidija Bačić Celebrity Lidiji Bačić zbog ove fotke pišu da je sve o čemu muškarci sanjaju, a javljaju joj se obožavatelji iz cijelog svijeta!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović +19 Anamarija Asanović Celebrity Kći bivšeg Vatrenog mami uzdahe na plaži u Turskoj, već danima objavljuje golišave fotke s plaže!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene