Zaštitni znak i dalje je tu!

Već kao dječak oblačio je haljine, a danas nosi titulu bradate dive koja je promijenila povijest i šokirala svijet

Conchita Wurst (Foto: Instagram) Conchita Wurst (Foto: Instagram) Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Conchita Wurst - 2 Conchita Wurst - 3 Conchita Wurst - 1 Conchita Wurst Conchita Wurst (Foto: Getty Images) Conchita Wurst (Foto: Instagram) Conchita Wurst (Foto: Instagram) Conchita Wurst (Foto: Instagram) Conchita Wurst (Foto: Youtube Screenshot) Conchita Wurst (Foto: Youtube Screenshot) +11 Conchita Wurst (Foto: Getty Images) Galerija

Conchita Wurst pojavila se nakon dugo vremena u javnosti i pokazala da je i danas vjerna svojim zaštitnim znakovima.

Austrijanac Thomas Tom Neuwirth proslavio se kao Conchita Wurst nakon što je šokirao sve svojim nastupom i pobjedom na Eurosongu 2014. godine i zahvaljujući kojem je zaradio nadimak bradata diva.

Pogledaj i ovo Fabijan Pavao Medvešek - 2 Neobična životna priča Izazvala je zgražanje i divljenje u isto vrijeme kada se na pozornici pojavila kao bradata žena

Tada 25-godišnja umjetnica Conchita postala je jedna od najvećih zvijezda Eurosonga, ali i najuspješnijih jer je s pjesmom "Rise Like A Phoenix" postala pobjednica s najviše osvojenih bodova u povijesti natjecanja, odmah nakon grupe Abba koja je trijumfirala davne 1974. godine. Na pozornici se tada pojavila u uskoj zlatnoj haljini, duge tamne kose i guste brade koja joj je prekrivala lice, a mnogi su ju uspoređivali s Izraelkom Danom International koja je na Eurosongu upisala pobjedu 1998. godine kao prva transrodna pobjednica tog glazbenog natjecanja.

Conchita je ovih dana snimljena u javnosti nakon dužeg vremena, i to na premijeri mjuzikla "Romeo i Julija: Ljubav je sve" u Berlinu. Za tu je prigodu odabrala pripijenu crnu haljinu s remenom i poluprozirnim donjim dijelom, a pokazala je i da se danas ne odriče svojega zaštitnog znaka - guste crne brade na licu. Jedina je promjena na njoj nešto kraća kosa.

Conchita se glazbom počela baviti još dok je nosila ime Thomasa Neuwirtha, i to u bendu Jetzt Anders, i već je u djetinjstvu pokazivala prve znakove ponašanja poput djevojčica. Nosila je haljine, ali samo u sigurnosti svojega doma jer se tako odjevena nije usuđivala pojavljivati u javnosti. Ipak, postoje fotografije iz tog doba na kojima pozira kao tinejdžer u šarenim haljinama i suknjama te neizostavnim cipelama s visokim potpeticama. Zbog svega toga postala je žrtva diskriminiranja i zlostavljanja, no odlučila se hrabro boriti protiv mržnje.

I nakon svih ovih godina svi je znaju kao ženu s bradom koja je šokirala svakim svojim pojavljivanjem, a prije četiri godine na svojem profilu na Instagramu objavila je vijest kako je zaražena virusom HIV-a i da je bila prisiljena izaći s tom informacijom zbog prijetnji bivšeg dečka.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Matija i Lu Dedić Matija i Lu Dedić Marina Scotti Marina Scotti +12 Matija Dedić i Marina Scotti Celebrity Unuka Arsena Dedića izrasla je u pravu ljepoticu, a u rijetkom izlasku pažnju je krala i supruga Matije Dedića, evo kako izgledaju te dvije dame!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 2 +27 Ivana Knoll - 1 Celebrity Knoll pokazala guzu na ulicama Londona, ali u oči najprije upada razlika između ovih i fotografija koje sama dijeli na Instagramu!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene