Izgubila 45 kilograma

Godinama vodi borbu s dijetama i ovisnostima, a na novoj fotki nije ju ni lako prepoznati : "Nije li ovo zabrinjavajuće?"

Jessica Simpson - 2 Jessica Simpson - 2 Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Simpson Jessica Simpson Jessica Simpson - 1 Jessica Simpson - 5 Jessica Simpson - 4 Jessica Simpson - 3 Jessica Simpson - 2 Jessica Simpson - 2 Jessica Simpson - 3 Jessica Simpson - 4 +16 Jessica Simspon Galerija

Jessica Simpson pokazala je na profilu na Instagramu drastičnu promjenu izgleda nakon što je izgubila više 45 kilograma.

Američka pjevačica i glumica Jessica Simpson otvoreno je priznala kako se osjeća zaglavljenom između beskonačnih dijeta kojima se godinama podvrgava i pretjeranog vježbanja kako bi održala fit figuru kakvu želi imati i to nakon što je tijekom posljednje trudnoće prikupila 117 kilograma.

Pogledaj i ovo Jessica Simpson - 1 Prepoznajete li je? Zbog izobličenog lica ni fanovi je više ne prepoznaju, a neki se i boje za njezino zdravlje: "Više ne izgledaš kao ti, malo tužno"

42-godišnja Jessica je do danas izgubila više od 45 kilograma i njezinim ju obožavateljima nije lako ni prepoznati, naročito nakon što je objavila svoju novu fotografiju na profilu na Instagramu, a mnogi su zabrinuti za njezino zdravlje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson)

"Moraš prestati! Nije li ovo zabrinjavajuće?", "Redaš jednu ovisnost za drugom", "Trebali bi ju svi pustiti na miru", "Mislim da je izgubila kontrolu", "Ne izgleda mi baš dobro", komentirao je jedan dio njezinih obožavatelja, dok su neki zaključili da im je baš lijepa.

"Dobro izgleda, zašto se ljubomorni?", "Najljepša na svijetu", "Jako si lijepa", poručili su joj.

Jessica je u jednom od nedavnih intervjua priznala kako je zbog svoje uloge u filmu "Dukes of Hazzard" iz 2005. godine u glavi stvorila nerealni zlatni standard za svoje tijelo od kojeg tijekom karijere nije mogla odustati i uvijek se njime vodila.

Pjevačica je inače rodila troje djece u osam godina i s mršavljenjem joj je pomogla njezina osobna trenerica Harley Pasternak. Od 2014. u braku s umirovljenim igračem američkog nogometa Ericom Jonsonom. Prije braka s Ericom, Jesica je bila udana za pjevača Nicka Lacheya.

Jednom prilikom je pokazala i svoje, kako je sama rekla, najgore uzdanje iz 2017. godine, a uz tu fotku je priznala i da se zbog vlastitih nesigurnosti godinama borila s ovisnostima. Alkohol i tablete prestala je konzumirati prije četiri godine, kako navodi u svojim memoarima "Open Book", a usto se i intenzivno počela baviti tjelovježbom te je promijenila i prehranu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović, Snježana Schillinger i Neven Ciganović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović, Snježana Schillinger i Neven Ciganović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović, Snježana Schillinger i Neven Ciganović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 +25 Kolinda Grabar-Kitarović - 10 Celebrity Sređena Kolinda dobro se provela na rođendanu naše poduzetnice, a s njima je slavio i Neven Ciganović: "Divne slike!"

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Iris i Marko Livaja - 1 Iris i Marko Livaja - 4 Iris i Marko Livaja - 2 Marko Livaja s djecom - 5 +20 Marko Livaja, Iris Rajčić Celebrity Lijepa supruga Marka Livaje objavila video iz izlaska, nogometaš se od nje ne odvaja i obasipa ju nježnostima

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene