Borba s kilogramima

Popularna plavuša ne prestaje se hvaliti impresivnim gubitkom kilograma, ali fanovi nisu zadovoljni: ''Na što to liči!''

Jessica Simpson - 1 Jessica Simpson - 1 Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Simpson - 3 Jessica Simpson - 4 Jessica Simpson - 2 Jessica Simpson Jessica Simpson - 5 Jessica Simpson - 4 Jessica Simpson - 3 Jessica Simpson - 2 Jessica Simpson - 1 Jessica Simpson (Foto: Instagram) +14 Jessica Simpson (Foto: Instagram) Galerija

Pjevačica Jessica Simpson ne prestaje se hvaliti svojim novim izgledom nakon velikog gubitka kilograma s kojima se dugo borila.

Jessica Simpson nastavila je pokazivati svoje nevjerojatno vitko tijelo dok je obilazila spavaću sobu svoje trogodišnje kćeri Birdie u novoj reklami za ''Pottery Barn Kids''.

Pogledaj i ovo Jessica Simpson - 1 Prepoznajete li je? Zbog izobličenog lica ni fanovi je više ne prepoznaju, a neki se i boje za njezino zdravlje: "Više ne izgledaš kao ti, malo tužno"

Nakon što je podijelila priču o svom impresivnom putu mršavljenja i osjećala se dovoljno udobno da ponovno nosi bikini, 42-godišnja pjevačica i glumica svoju je vitku građu pokazala u potpunosti u minijaturnoj haljini s uzorkom geparda i prorezom do bedra te dubokim dekolteom.

Ipak, iako su ponosni na nju, brojni fanovi u komentarima su ''popljvali'' njen sadašnji izgled govoreći da je premršava.

''Na što liči? O moj bože!'', ''Što joj je s licem?'', ''Pretjerala si…'', ''Izgleda bolesno… Ovo mi slama srce'', samo su neki od komentara zabrinutih pratitelja.

U videu koji je objavila pratiteljima je pokazala kako je uredila sobu svoje kćerkice, a neki njeni fanovi ne mogu se nadiviti impresivnoj količini kilograma koje je skinula.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pottery Barn Kids (@potterybarnkids)

Pjevačica je inače rodila troje djece u osam godina i s mršavljenjem joj je pomogla njezina osobna trenerica Harley Pasternak. Od 2014. u braku s umirovljenim igračem američkog nogometa Ericom Jonsonom. Prije braka s Ericom, Jesica je bila udana za pjevača Nicka Lacheya. Pjevačica je Nicka u knjizi opisala kao prvu ljubav i čovjeka s kojim je izgubila nevinost.

Jednom prilikom je pokazala i svoje, kako je sama rekla, najgore uzdanje iz 2017. godine, a uz tu fotku je priznala i da se zbog vlastitih nesigurnosti godinama borila s ovisnostima.

Alkohol i tablete prestala je konzumirati prije četiri godine, kako navodi u svojim memoarima "Open Book", a usto se i intenzivno počela baviti tjelovježbom te je promijenila i prehranu.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Yasmine Bleeth - 3 Yasmine Bleeth - 2 Yasmine Bleeth - 5 Yasmine Bleeth - 9 +12 Yasmine Bleeth - 5 Nekad i sad Žarila je i palila u seksi kostimu 90-ih pa se povukla iz javnosti, a sad se pojavila nakon dugo vremena i šokirala izgledom!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin sa sinom Gabrielom Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 1 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 2 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 3 +21 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 4 Celebrity Chef Stjepan pohvalio se novom fotografijom sinčića koji neodoljivo podsjeća na njega!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene