Pozirala u badiću

Transformacija o kojoj se ne prestaje pričati: Poznata plavuša riješila se ovisnosti pa je izgubila više od 45 kilograma!

Jessica Simpson Jessica Simpson Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Simpson - 1 Jessica Simpson - 4 Jessica Simpson - 5 Jessica Simpson - 3 Jessica Simpson - 2 Jessica Simpson (Foto: Profimedia) +0 Jessica Simpson Galerija

Jessica Simpson na Instagramu je objavila fotku na kojoj se pohvalila figurom u kupaćem kostimu nakon što je izgubila više od 45 kilograma.

Pjevačica i glumica Jessica Simpson (41) zadnjih godina najviše pažnje privlači svojim fizičkim izgledom.

Pogledaj i ovo Jessica Simpson - 1 Prepoznajete li je? Zbog izobličenog lica ni fanovi je više ne prepoznaju, a neki se i boje za njezino zdravlje: "Više ne izgledaš kao ti, malo tužno"

Nekadašnja mršavica dugo se borila s viškom kilograma koji su joj se nakupili tijekom tri trudnoće, a usto je i vodila bitku s ovisnostima.

Sada je uspjela smršavjeti više od 45 kilograma, pa je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se u seksi kupaćem kostimu pohvalila besprijekornom figurom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Obožavatelji su je obasuli komplimentima i mnogi su se složili da sad opet izgleda kao ona stara Jessica, ako ne čak i bolje, iako je bilo i onih koji su joj poručili da bi se trebala udebljati.

Jessica je ranije na Instagramu otkrila kako je čak tri puta dobivala i gubila oko 45 kilograma, ali i da se nada kako će sada uspjeti zadržati liniju jer je okrenula novu stranicu u životu.

Jednom prilikom je pokazala i svoje, kako je sama rekla, najgore uzdanje iz 2017. godine, a uz tu fotku je priznala i da se zbog vlastitih nesigurnosti godinama borila s ovisnostima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Alkohol i tablete prestala je konzumirati prije četiri godine, kako navodi u svojim memoarima "Open Book", a usto se i intenzivno počela baviti tjelovježbom te je promijenila i prehranu.

Pjevačica je inače rodila troje djece u osam godina i s mršavljenjem joj je pomogla njezina osobna trenerica Harley Pasternak. Od 2014. u braku s umirovljenim igračem američkog nogometa Ericom Jonsonom. Prije braka s Ericom, Jesica je bila udana za pjevača Nicka Lacheya.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos In Magazin: Vlatka Pokos +13 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 1 Nekad i sad Vlatka Pokos pozirala potpuno gola pa iznenadila objavom te fotografije i najavila: "Uskoro stižu nove!"

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Rakić Nika Rakić +0 Nika Rakić Celebrity Nika iz Survivora prije četiri godine ostala je bez krova nad glavom i živjela u autu, a onda se dogodilo čudo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene