veza o kojoj se šuškalo

Huljićeva sina zadnjih godina rijetko viđamo, a nekad se naveliko pisalo i o njegovu ljubavnom životu, pamtite li koju poznatu plavušu je navodno ljubio?

Ivan Huljić Ivan Huljić PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Huljić +0 Jelena Rozga i Tonči Huljić (Foto: Instagram) Galerija

Ivan Huljić nekad je punio medijske stupce svojim ljubavnim životom i dugo se šuškalo da ljubi našu poznatu pjevačicu koja je od njega starija 11 godina, no sada puno bolje skriva svoju privatnost od javnosti.

I dok svi bruje o vezi Petra Graše (45) i 14 godine mlađe Hane Huljić, njezin stariji brat Ivan (33) skriva svoj ljubavni život, iako se i o njemu nekada naveliko pisalo.

Pogledaj i ovo In Magazin: Petar Grašo - 5 ''to je svetinja'' Grašo dao konkretan odgovor na šuškanja da će ponovno postati tata i otkrio što mu je najvažnije: ''Ukratko...''

Zadnjih ga godina rijetko imamo priliku i vidjeti u javnosti, pa nije mogao pobjeći fotografima na promociji vinilnog izdanja Gibbonijeva najnovijeg albuma "U po'ure" koja se ovaj tjedan održala u Zagrebu.

Ivan je spremno pozirao za fotke, a na njima je teško neprimijetiti da s godinama sve više sliči na svojeg oca Tončija, dok je njegova sestra Hana kopija mame Vjekoslave.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivan Huljic (@hulja17)

A ono što trenutno proživljava njegova sestra, Ivanu je također dobro poznato, jer je prije desetak godina punio medijske stupce zbog navodne veze s 11 godina starijom Jelenom Rozgom.

Tada se pisalo da su nerazdvojni i da Ivan često posjećuje Jelenu u njezinu stanu u Splitu, no vezu nikada nisu potvrdili te su je čak i demantirali.

"Ovu sam vijest demantirala više puta. Ivan i ja smo dugogodišnji prijatelji koje je netko uslikao dok smo se družili, čak i nismo bili na samo. Mislim da ta vijest doista ne zaslužuje toliko pažnju. Ali isto tako mislim da ja imam pravo imat prijatelje i da mogu pit kavu s kim god ja poželim a da to sutra ne izađe kao neka velika vijest o mojoj novoj navodnoj ljubavi", komentirala je u to vrijeme Rozga za IN Magazin.

Rozga je bliska s obitelji Huljić još otkako je 1996. postala pjevačica grupe "Magazin", u kojoj je pjevala do 2006. godine, pa Ivana i njegovu sestru Hanu zna odmalena. Ni o njezinu ljubavnom životu danas se ne zna puno više, osim što je nedavno otkrila da je slobodna nakon što se neko vrijeme šuškalo kako ljubi poznatog chefa Ivana Pažanina.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 1 Petar Grašo +0 Petar Grašo Celebrity Danijela Martinović iznenadila potezom prema Hani Huljić, a napravila je i nešto što Grašo još nije

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) +4 Shiloh Jolie Pitt (FOTO: Getty) Nekad i sad Šuškalo se da želi biti dječak i uzima muške hormone, no čini se da je kći slavnog bivšeg para od te ideje skroz odustala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene