Skroz se promijenio

Goran Navojec osvanuo je gotovo neprepoznatljiv, novom velikom promjenom privukao je sve znatiželjne poglede

Goran Navojec Goran Navojec Tomislav Kristo/Cropix 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Navojec Goran Navojec Goran Navojec - 2 Goran Navojec - 3 Goran Navojec - 4 Goran Navojec - 5 Lukas Nola, Goran Navojec Goran Navojec Goran Navojec Goran Navojec i Rene Bitorajac +13 Goran Navojec i Ranko Zidarić Galerija

Goran Navojec prošetao je crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala i pokazao svoj potpuno novi izgled.

Glumac Goran Navojec gostovao je u Sarajevu na 29. filmskom festivalu gdje je crvenim tepihom prošetao nasmiješen i elegantno odjeven.

Goran je na sebi imao svijetle traperice, bijelu košulju te bež sako, a sve je iznenadio njegov potpuno drugačiji izgled. Glumac je sada odlučio pustiti prosjedu i dužu bradu, a pokazao je frizuru koja mu više otvara lice. Također, nedavno se puno pisalo o značajnom gubitku kilograma koje je uspio skinuti što se također dalo primijetiti. 

Gorana smo inače gledali u popularnoj seriji "Naša mala klinika",  prvom hrvatskom sitcomu koji se snimao od 2004. godine do kraja 2007.

Dvije godine kasnije oženio se plesačicom Larisom Lipovac Navojec, s kojom je dobio sina Grgura, no razveli su se 2015.

Sreću nakon razvoda Goran je pronašao s glumicom Marijom Škaričić, s kojom je sad već godinama u sretnoj vezi, no uspješno čuvaju svoju privatnost i rijetko ih imamo priliku vidjeti zajedno u javnosti.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Antonela Roccuzzo i Lionel Messi - 1 Antonela Roccuzzo i Victoria Beckham Antonela Roccuzzo i Lionel Messi - 2 Antonela Roccuzzo i David Beckham - 1 +25 Antonela Roccuzzo i Victoria Beckham Celebrity Osiguranje pretuklo gosta restorana zbog lijepe supruge Lea Messija dok su oni uživali s Beckhamovima, pojavila se i snimka incidenta!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ida Prester i suprug - 1 Ida Prester i suprug - 2 Ida Prester i suprug - 3 Ida Prester i suprug - 4 +25 Ida Prester i suprug - 6 Zanimljivosti Ida Prester snimljena u izlasku sa zgodnim suprugom, ali svi su gledali u detalj koji je nosila u rukama

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene