Kakvo ludilo!

Potpuno opušteni Goran Navojec skinuo se na bini svog rodnog grada i napravio atmosferu za pamćenje!

Goran Navojec - 2 Goran Navojec - 2 Damir Krajac 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Navojec - 2 Goran Navojec - 5 Goran Navojec - 3 Goran Navojec - 4 Goran Navojec - 1 Goran Navojec Goran Navojec Goran Navojec i Ranko Zidarić Goran Navojec i Rene Bitorajac Goran i Bojan Navojec - 5 +9 Goran i Bojan Navojec - 4 Galerija

U petak je izložbom ''20 godina BOK festivala'' u Gradskom muzeju otvoreno jubilarno i najveće do sada izdanje Bjelovarskih odjeka kazališta koje će trajati do 9. travnja, a poseban show napravio je Goran Navojec.

Goran Navojec jedan je od osnivača kazališne smotre BOK fest koja je svečano otvorena u petak. Poslije službenih događaja držan je koncert iznenađenja na kojem je zapjevao upravo on, a na binu se popeo u trapericama, košulji i sakou.  

Pogledaj i ovo Goran Navojec - 3 Uvijek iskren! Navojec o komentarima koje dobiva na račun svoje transformacije o kojoj svi pričaju: ''Možda je i vrijeme da s 50 godina...''

Ubrzo je napravio i pravi show pa je krenuo skidati košulju te je nastavio opušteno plesati u crnoj potkošulji.

Pokazao je tako i svoju vidno mršaviju figuru i fizičku transformaciju o kojoj se u zadnje vrijeme dosta pričalo. 

Na pozornici su mu se pridružili i Marko Kutlić te Alen Đuras, a osim njih zapjevale su Mila Elegović i Iva Ajduković.

Navojec je nedavno odnio pobjedu u jednom hrvatskom pjevačkom showu gdje mu je mentorica bila Ivana Kindl, a ne skriva ni to kako mu je pjevanje nakon glume njegova druga ljubav.

Podsjetimo, Navojec je u sretnoj vezi sa glumicom Marijom Škaričić s kojom gradi vezu daleko od očiju javnosti pa ih se zbog toga vrlo rijetko može negdje vidjeti.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 +26 Ivana Knoll - 6 Celebrity Sva raskoš Ivane Knoll i to bez fotošopa: Pozirala je u badiću koji je otkrio i više od očekivanog!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kurtela - 1 Petra Kurtela - 2 Petra Kurtela - 3 Petra Kurtela - 6 +24 Petra Kurtela - 4 Celebrity Naša glumica iznenadila objavom seksi fotke kakve inače ne dijeli: "Goriš u svakom izdanju!"

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene