Evo koliko se promijenila!

Bila je simbol ljepote naših prostora, a onda se sa suprugom odselila u Hollywood, i danas živi na visokoj nozi!

Maja Sabljić - 3 Maja Sabljić - 3 Screenshot 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Sabljić - 1 Maja Sabljić - 3 Maja Sabljić - 2 +0 Maja Sabljić - 4 Galerija

Glumica Maja Sabljić bila je simbol ljepote i jedna od najuspješnijih glumica na našim prostorima, a onda se sa suprugom odselila u daleki Hollywood, gdje i danas živi.

Maja Sabljić slovila je za jednu od najljepših i najzgodnijih glumica na našem prostoru. Karijeru je započela još davne 1979. godine, a 1993. preselila se u Los Angeles, u kojem i danas živi na visokoj nozi, u kvartu Sunset plaza, na Bulevaru sumraka, između Hollywooda i Beverly Hillsa.

Maja se, pored glume, željela baviti i psihologijom, ali se ipak opredijelila za drugi poziv. Prije upisa na glumačku akademiju snimila je film "Lične stvari", a upravo on presudio je da se i nastavi baviti ovom karijerom.

Sabljić je uvijek bila jedna od najljepših glumica jugoslavenske kinematografije. Vitak stas i prelijepo lice uvijek su joj išli u korist prilikom dobivanja uloga, a to je zamijetio i poznati filmski producent za kojeg se udala.

Za Đorđa Zečevića udala se 1992. godine, a njihova ljubav trajala je sve do njegove smrti 2012. Đorđe je bio vlasnik producentske kuće Smart Egg Pictures, a tijekom devedesetih je bio i poslanik Demokratske stranke u Skupštini Srbije.

S njim se godinu dana nakon vjenčanja odselila u Ameriku, a ostatak života posvetili su jedno drugome. 

"I ja sam poslije smrti supruga ostala sama jer nismo imali potomke. Parovi koji nemaju djecu su mnogo bliži, okrenuti su samo jedno ka drugom. Kad netko ima djecu, a ostane udovica, ima odgovornost da tu djecu izvede na pravi put. A kad nema djecu, poput nas dvoje, onda je potpuno sam. Tad ima više prostora da nam bude teže", rekla je Maja jednom prilikom.

Zašto njih dvoje nikad nisu imali djecu, Maja nije otkrivala.

Jednom prilikom ispričala je i kako joj je u Los Angelesu.

"Glumci u Hollywoodu žive u svom zatvorenom svijetu, ali najveće zvijezde ustvari su najnormalnije i najugodnije osobe. To mi je bilo baš fascinantno", kazala je Maja.

Nakon muževe smrti 64-godišnja Maja često posjećuje Beograd, a susjedni mediji pišu kako se posvetila sebi i duhovnoj nadogradnji.

Neke od njezinih novijih fotografija podijelio je Mondo.

Još neke od uloga koje je ostvarila bile su u ''Labirintu'', ''Groznici ljubavi'', ''Djevojci s lampom'' i brojnim drugima. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Poznati na špici: Valentina Baus Poznati na špici: Mate Janković Poznati na špici: Ivica Zadro Poznati na špici: Nikolina Brnjac sa suprugom Goranom +25 Poznati na špici: Anica Kovač i Olja Vori Celebrity Nikad više poznatih na zagrebačkoj špici: U masi se istaknula naša lijepa voditeljica, a poznatog chefa jedva smo prepoznali!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Josip i Dominika Brekalo Josip i Dominika Brekalo Josip Brekalo Josip Brekalo +20 Josip Brekalo i Cristiano Ronaldo Celebrity Tko je supruga Josipa Brekala? Zbog nje je odabrao Hajduk, a imaju i veliki razlog za slavlje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene