velika galerija

Nikad više poznatih na zagrebačkoj špici: U masi se istaknula naša lijepa voditeljica, a poznatog chefa jedva smo prepoznali!

Poznati na špici: Valentina Baus Poznati na špici: Valentina Baus Josip Moler/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Poznati na špici: Valentina Baus Poznati na špici: Mate Janković Poznati na špici: Ivica Zadro Poznati na špici: Nikolina Brnjac sa suprugom Goranom Poznati na špici: Anica Kovač i Olja Vori Poznati na špici: Anica Kovač Poznati na špici: Anica Kovač Poznati na špici: Anica Kovač Poznati na špici: Olja Vori Poznati na špici: Anica Kovač +19 Poznati na špici: Olja Vori Galerija

Zagrebačka špica i ovaj vikend vrvi poznatim licima, pogledajte koga su sve ulovili fotografi.

Sunčani vikend u Zagrebu izmamio je brojna poznata lica na popularnu špicu.

Od političara, do misica, nema tko se nije prošetao centrom grada, a sve su ih spremno dočekali fotografi.

U masi poznatih lica posebno se istaknula voditeljica Dnevnika Nove TV Valentina Baus, koju nemam često priliku vidjeti izvan malih ekrana.

Poglede su mamile i naša najuspješnija misica Anica Kovač te supruga Igora Vorija, Olja Vori, koja je nosila upečatljiv žuti kaput.

Pogledaji ovo Igor i Olja Vori Celebrity Supruga našeg proslavljenog rukometaša voli se isticati u atraktivnim outfitima, a malo tko zna da radi na jednoj vrlo važnoj poziciji!

Chefa Matu Jankovića nije bilo baš lako prepoznati, zbog velikog gubitka kilograma, a morat ćete dvaput pogledati i fotografije glumca Ivice Zadre, kako biste se uvjerili da se ispod guste brade i brkova krije upravo on.

Fotografi su nakon dugo godina u javnosti snimili i prvu suprugu Zdravka Mamića, Nadu Mamić.

Ministrica turizma Nikolina Brnjac prošetala je sa suprugom Goranom, a u društvu supruge Sare bio je i legendarni pjevač Miro Ungar.

Pogledaji ovo Sandra Bagarić i Darko Domitrović Celebrity Ljubavna priča ovog domaćeg para započela je filmski: Upoznali su se dok joj je on bio profesor, a ona mu je odmah poželjela roditi djecu!

Koga su još fotografi snimili na špici koja je vrvjela poznatim licima, pogledajte u našoj galeriji.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Brižić Klapa Intrade Klapa Intrade Klapa Intrade +15 Klapa Intrade Celebrity Preminuo član klape Intrade, tužnu vijest objavili su neutješni kolege: "Ribar sam stari nikad više neće zvučati isto..."

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Josip i Dominika Brekalo Josip i Dominika Brekalo Josip Brekalo Josip Brekalo +20 Josip Brekalo i Cristiano Ronaldo Celebrity Tko je supruga Josipa Brekala? Zbog nje je odabrao Hajduk, a imaju i veliki razlog za slavlje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene