Uvijek originalna

Supruga našeg rukometaša izdvojila se iz mase upečatljivim outfitom, ovakve kombinacije na poslu baš i ne može nositi

Olja Vori Olja Vori Josip Moler/Cropix 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Olja Vori - 5 Olja Vori - 4 Olja Vori - 3 Olja Vori - 1 Olja Vori - 2 Igor i Olja Vori Igor i Olja Vori - 2 Igor i Olja Vori - 1 Olja Vori - 4 Olja Vori - 5 +21 Olja Vori - 3 Galerija

Olja Vori prošetala je zagrebačkom špicom u upečatljivom izdanju, a fotografi kojima je zapela za oko nisu je nimalo omeli.

Supruga našeg umirovljenog rukometaša Igorija Vorija, Olja Vori prošetala je zagrebačkom špicom u upečatljivom outfitu koji ju je idzvajao iz mase i plijenio poglede.

Olja je na sebi nosila dugu svjetloplavu haljinu i kaput, a sve je začinila trendi čizmama na vezanje, krznenim šeširom i torbicom u odgoovarajućoj boji.

Pažnja fotografa koju je privukla nije joj zasmetala, čak ih je nagradila smiješkom.

Olja i Igor upoznali su se 2000. godine u jednom kafiću u Zagrebu, gdje je Olja radila kao hostesa, a za to je vrijeme studirala i živjela u studentskom domu. Vjenčali su se 2007. godine bez velike pompe i zajedno dobili dvoje djece, kćer Niku i sina Petra.

Igor je jednom prilikom otkrio koja je tajna njihova uspješnog braka.

"Volimo se, cijenimo se, poštujemo se, svađamo se kao i u svakom braku, što je normalno, ali se sve to brzo stiša i idemo dalje", kazao je za IN magazin.

Par u javnost ne izlazi često, a mnogi ne znaju i da je Olja predavačica na Zdravstvenom veleučilištu Zagreb. Olja je tamo i sama stekla titulu medicinske sestre, a za Story je 2019. otkrila i koji predmet predaje.

''Zaposlena sam u struci i u profesiji koju volim. Predajem na studiju Sestrinstvo'', rekla je tada.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Jenna Ortega - 1 Jenna Ortega - 4 Jenna Ortega - 2 Jenna Ortega - 3 +9 Jenna Ortega - 5 Celebrity Grudi je jedva sakrila iza zanimljivih cvjetova, a dužina haljine koju je nosila ukrala je dodatne poglede!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Karačić Marin Šipić Tin Lučin Filip Ivić +12 Mario Šoštarić Zanimljivosti Koji je naš rukometaš najzgodniji? Neke vidimo po prvi put, a neke ljepotane već jako dobro znamo!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene