Svestrana i posebna!

Supruga našeg proslavljenog rukometaša voli se isticati u atraktivnim outfitima, a malo tko zna da radi na jednoj vrlo važnoj poziciji!

Igor i Olja Vori Igor i Olja Vori Josko Ponos / CROPIX 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Olja Vori Igor i Olja Vori - 7 Igor i Olja Vori - 6 Igor i Olja Vori - 5 Igor i Olja Vori - 4 Igor i Olja Vori - 3 Igor i Olja Vori - 2 Igor i Olja Vori - 1 Olja Vori - 5 Olja Vori - 4 +24 Olja Vori - 3 Galerija

Supruga našeg rukometaša Igora Vorija Olja Vori plijenila je pažnju na jednom događanju u Zagrebu, u javnosti se uvijek pojavi u atraktivnim modnim kombinacijama, a s našim sportašem već je više od 20 godina.

Olja Vori, supruga našeg rukometaša Igora Vorija prisustvovala je jednom događanju u Zagrebu za koje se posebno sredila.

U dugim trapez hlačama, sakou i grudnjaku plijenila je svu pažnju, a uz sve to kombinirala je torbicu ljubičaste boje.

Njezin outfit pokazao je i brutalne trbušne mišiće koje ima, a čini se da svojim izgledom itekako dobro pari svom poznatom suprugu koji je već godinama naš uspješni rukometaš.

Njih dvoje upoznali su se 2000. godine u jednom kafiću u Zagrebu, gdje je Olja radila kao hostesa, a za to je vrijeme studirala i živjela u studentskom domu.

Vjenčali su se 2007. bez velike pompe i zajedno dobili dvoje djece, kćer Niku i sina Petra.

Igor je jednom prilikom otkrio koja je tajna njihova uspješnog braka.

"Volimo se, cijenimo se, poštujemo se, svađamo se kao i u svakom braku, što je normalno, ali se sve to brzo stiša i idemo dalje", kazao je za IN magazin.

Par u javnost ne izlazi često, a mnogi ne znaju i da je Olja predavačica na Zdravstvenom veleučilištu Zagreb. Olja je tamo i sama stekla titulu medicinske sestre, a za Story je 2019. otkrila i koji predmet predaje.

''Zaposlena sam u struci i u profesiji koju volim. Predajem na studiju Sestrinstvo'', rekla je tada.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene