Bračna idila

Slučajni susret u kafiću pretvorio se u veliku ljubavnu priču našeg rukometaša koja traje više od 20 godina!

Igor i Olja Vori Igor i Olja Vori Ranko Šuvar/Cropix 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Igor i Olja Vori Igor i Olja Vori Igor i Olja Vori Olja Vori - 3 Olja Vori - 2 Igor i Olja Vori - 8 Igor i Olja Vori - 7 Igor i Olja Vori - 6 Igor i Olja Vori - 5 Igor i Olja Vori - 4 +12 Igor i Olja Vori - 3 Galerija

Igor i Olja Vori upoznali su se 2000. godine, a na premijeri filma "Babylon" u Zagrebu pokazali su da su još zaljubljeni kao prvog dana.

Naš proslavljeni rukometaš Igor Vori i njegova supruga Olja Vori pojavili su se na premijeri filma "Babylon", koja se u četvrtak održala u Zagrebu.

Pogledaj i ovo showbuzz žena proslavljenog sportaša U neobičnoj haljini s visokim izrezom kod nogu privlačila poglede na zagrebačkoj špici

Par koji često imamo priliku vidjeti na popularnoj zagrebačkoj špici, na događaju je spremno pozirao fotografima, a zagrljeni i nasmijani pokazali su da su još zaljubljen preko ušiju.

Za ovu su se prigodu i modno uskladili u crno-bijelim kombinacijama; Igor je nosio ležerno sportsko izdanje, a Olja je zanimljivom kombinacijom još jednom opravdala titulu jedne od najbolje odjevenih Hrvatica.

Njih dvoje upoznali su se 2000. godine u jednom kafiću u Zagrebu, gdje je Olja radila kao hostesa, a za to je vrijeme studirala i živjela u studentskom domu.

Vjenčali su se 2007. bez velike pompe i zajedno dobili dvoje djece, kćer Niku i sina Petra.

Igor je jednom prilikom otkrio koja je tajna njihova uspješnog braka.

"Volimo se, cijenimo se, poštujemo se, svađamo se kao i u svakom braku, što je normalno, ali se sve to brzo stiša i idemo dalje", kazao je za IN magazin.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 5 +23 Borna Kotromanić - 2 Celebrity Golišavo izdanje jedne od najbogatijih Hrvatica: Prozirna tkanina otkrila je više od očekivanog, nemoguće je bilo ne okrenuti se za njom!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus Nives Celzijus - 2 +29 Nives Celzijus - 1 Celebrity Oskudni odjevni predmet bacio je u prvi plan Nivesin atribut kojim se obožava hvaliti: ''Pijesak na guzi i sjaj u oku''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene