iznenadio dolaskom

Igor Vori u rijetkom izlasku bez lijepe supruge uživao u probranom društvu, a ovakvoga ga nismo navikli vidjeti!

Igor Vori Igor Vori Pixsell 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Vori i Zoran Milanović Igor Vori Igor i Olja Vori - 1 Igor i Olja Vori - 2 Igor i Olja Vori - 3 Igor i Olja Vori - 4 Igor i Olja Vori - 5 Igor i Olja Vori - 6 Igor i Olja Vori - 7 Igor i Olja Vori - 8 +2 Igor Vori Galerija

Igor Vori prisustvovao je svečanoj večeri u čast španjolskog kralja Filipa VI. i kraljice Letizije koju su priredili predsjednik Zoran Milanović i prva dama Sanja Musić Milanović.

Predsjednik Zoran Milanović i prva dama Sanja Musić Milanović u srijedu navečer priredili su svečanu večeru u čast španjolskog kralja Filipa VI. i kraljice Letizije koji su prvi put u posjeti Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo Gordan i Sonja Jandroković - 7 Izvršili građansku dužnost Našim političarima na biralištima su se pridružile supruge koje ne viđamo često, a njihova su najveća podrška!

Na večeri se okupilo probrano društvo, uključujući zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića i nekih naših ministara, a najveće iznenađenje bio je dolazak proslavljenog rukometaša Igora Vorija.

Vori je ne večeru došao u odijelu, izdanju u kakvom ga nismo navikli vidjeti, i po dolasku se rukovao s predsjednikom Milanovićem.

Ovaj put s njim nije bila supruga Olja od koje se rijetko odvaja i obično ih se zajedno može vidjeti na zagrebačkoj špici.

Njih dvoje vjenčali su se 2007. bez velike pompe i to nakon sedam godina veze, a zajedno imaju dvoje djece, kćer Niku i sina Petra.

Upoznali su se 2000. godine u kvartovskom kafiću u Zagrebu, gdje je ona radila kao hostesa, a za to je vrijeme studirala i živjela u studentskom domu.

"Volimo se, cijenimo se, poštujemo se, svađamo se kao i u svakom braku, što je normalno, ali se sve to brzo stiša i idemo dalje", otkrio je Igor jednom prilikom u IN Magazinu.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez - 5 +20 Georgina Rodriguez Celebrity Ovakav dekolte na Georgini još nismo vidjeli, nikome nije jasno je li kriva haljina ili je nešto korigirala

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci - 1 Monica Bellucci - 2 Monica Bellucci - 3 Monica Bellucci +16 Monica Bellucci Celebrity U 59. godini slovi kao jedna od najljepših žena svijeta, a snimka izbliza otkrila je kako zapravo izgleda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene