Zna privući poglede

Supruga našeg proslavljenog rukometaša uvijek je glavna zvijezda špice, a u blagdanskom izdanju iskakala je iz mase

Olja Vori s prijateljicom (Foto: PR) Olja Vori s prijateljicom (Foto: PR) PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Olja Vori s prijateljicom (Foto: PR) Olja Vori (Foto: IN Magazin) +0 Olja Vori (Foto: Sandro Sklepić) Galerija

Olja Vori provela je Badnjak na špici s mnogim drugim poznatim Hrvaticama i Hrvatima, a tamo nije mogla promaknuti fotografima.

Supruga proslavljenog rukometaša Igora Vorija, Olja, opravdano krasi liste najbolje odjevenih Hrvatica što je potvrdila i svojim posljednjim izdanjem.

Pogledaj i ovo showbuzz žena proslavljenog sportaša U neobičnoj haljini s visokim izrezom kod nogu privlačila poglede na zagrebačkoj špici

Olju su fotografi na Badnjak snimili na zagrebačkoj špici koja je vrvjela poznatim licima, a ona se istaknula u masi.

U blagdanskom duhu, obukla je kaput i čizme crvene boje te ih je hrabro iskombinirala s ljubičastom haljinom i ukrala sve poglede.

Olja i inače plijeni pažnju svojim odjevnim kombinacijama za špicu, a često se modno uskladi i sa svojim suprugom.

Igor i Olja zajedno su od ranih 90-ih, a vjenčali su se 2007. godine te zajedno imaju dvoje djece, sina Petra i kći Niku.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Danijela Martinović - 1 Celebrity Danijela Martinović objavila blagdansku fotku u zagrljaju najvažnije osobe, odmah će vam biti jasno na koga je tako vesela!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iva Todorić (Foto: John Pavlish) Celebrity Iva Todorić prvi put u javnosti nakon prekida s mlađahnim dečkom, pobrinula se da je svi primijete, a nije bila sama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene