jedna od najljepših Hrvatica

Uspjeh naše bivše misice nitko nije nadmašio ni nakon 28 godina, a ona još mami uzdahe gdje god se pojavi!

Anica Kovač Anica Kovač Vanesa Pandzic/Cropix 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Anica Kovač Anica Kovač Anica Kovač Anica Kovač Anica Kovač Anica Kovač sa kćerima Leticijom i Viktorijom - 3 Anica Kovač sa kćerima Leticijom i Viktorijom - 2 Anica Kovač - 5 Anica Kovač - 4 Anica Kovač - 3 +17 Anica Kovač - 2 Galerija

Anica Kovač ukrala je svu pažnju u jednom od svojih rijetkih javnih pojavljivanja.

Naša bivša misica Anica Kovač (47) i danas mami poglede gdje god se pojavi, a nemamo je često priliku vidjeti.

Tako je sada ukrala svu pažnju kad se pojavila na promociji novog albuma bivše Frajle Marije Mirković pod nazivom "Ja sam Marija".

Anica je po dolasku na događaj spremno pozirala fotografima, a u jednostavnoj crnoj kombinaciji s kariranim sakoom još je jednom potvrdila da se ne treba previše truditi kako bi se istaknula u masi.

Podsjetimo, Anica je postala Miss Hrvatske sa samo 19 godina, davne 1995., te je proglašena i prvom pratiljom na izboru za Miss svijeta. I ne samo to, haljina dizajnerice Branke Donassy koju je tada nosila proglašena je najljepšom na svijetu. Taj uspjeh niti jedna Hrvatica nije uspjela ponoviti ili nadmašiti, pa Anica još uvijek drži titulu naše najuspješnije misice.

"Ja sam se prijavila na izbor Miss Hrvatske samo da pobijedim zbog auta. Kad su mi rekli da moram živjeti u Zagrebu, ja sam se hvatala za glavu. Onda su mi rekli da moram ići na svjetski izbor, rekla sam: 'Ajde dobro, ići ću.' Sve sam cure vidjela, mislim da nas je bilo 84, vidjela sam Venezuelku i rekla sam: 'Ova mala bolja je od mene', ona je i pobijedila. Kako gledam na to? Ne znam, puno je godina prošlo, ne živim život misice, to je bilo, opet kažem, da se dobije auto... hahaha... Lijepe su to uspomene i smatram da Hrvatska ima najljepše žene na svijetu", prisjetila se Anica jednom prilikom u In Magazinu.

I danas, nadomak 50-oj, zasipaju je komplimentima gdje god se pojavi.

"Ja volim da lijepo starim! Može bit da se i ne opterećujem. Ja mislim da ljepota i starost nose svoje. Mislim da kroz tu neku energiju koju ja evo za sebe mogu reći, znaš i sam kakvu imam, i većina ljudi znaju zato što sam ja i privatno i u javnosti uvijek ista, mislim da je to možda neki ključ", rekla je za In Magazin.

Anica je od 2001. godine u braku s bivšim nogometašem Robertom Kovačem i zajedno imaju troje djece, kćeri Leticiju i Viktoriju te sina Marka.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Stunić i Jasna Nanut Mia Kovačić, Ana Stunić (FOTO: Dnevnik.hr) Mia Kovačić, Ana Stunić (FOTO: Dnevnik.hr) Ana Stunić +19 Ana Stunić Nekad i sad Bila je prva voditeljica IN magazina, vodila je i Red Carpet, a sada je snimljena u rijetkom izlasku nakon odlaska s malih ekrana!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 8 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 7 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 6 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 4 +28 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 3 Celebrity Zlatana Ibrahimovića zasjenila njegova 11 godina starija partnerica koja se većinu vremena skriva od javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene