Puno se toga promijenilo

Pamtimo ga kao glavnog grubijana iz hit filma, no sve je pošlo po zlu kada je upao u probleme i odjednom nestao!

Ekipa filma \ Ekipa filma \ Getty Images 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ekipa filma \ +0 Ekipa filma \ Galerija

Jamie Waylett glumio je u prvih šest nastavaka o filmovima o Harryju Potteru, a sve je pošlo po zlu kada je upao u probleme sa zakonom.

Jamie Waylett jedan je britanskih glumaca koji slavu duguje filmovima o najpoznatijem čarobnjaku na svijetu Harryju Potteru, no od dana njegove najveće popularnosti puno se toga promijenilo.

Pogledaj i ovo showbuzz Osuđen! Zvijezda 'Harry Pottera' završila u zatvoru!

Jamie koji je glumio grubijna Crabbea u prvih pet nastavaka, a sve je krenulo po zlu kada je uhićen 2009. godine zbog posjedovanja marihuane, a uz to je priznao krivnju za uzgoj sporne biljke u kući svoje majke, zbog čega je osuđen na 120 sati rada za opće dobro.

Tri godine kasnije, točnije u ožujku 2012. godine osuđen je na dvije godine zatvora zbog nasilnog ponašanja tijekom nereda koji su izbili na ulicama Londona.

Obožavatelji franšize na posljetku su ostali poprilično zbunjeni kada je lik Crabbea nestao iz posljednja dva filma unatoč tome što je igrao važnu ulogu te je bio zamijenjen novim likom, Zabinijem Blaiseom.

Jamie danas ima 32 godine i izgleda gotovo neprepoznatljivo, a s s vremena na vrijeme se pojavljuje na popularnoj web stranici  Cameo koja objavljuje videa slavnih osoba po cijeni od oko 52 funte.

"Što se događa ljudi, to je vaš momak Jamie Waylett. Glumio sam Vincenta Crabbea u filmovima o Harryju Potteru, u prvih šest nastavaka i jako sam uzbuđen što imam priliku družiti se s vama", izjavio je u jednom od videa. Slytherin za cijeli život", izjavio je u jednom od videa,a u javnosti se gotovo više i ne pojavljuje.

Megazvijezde filmova o Harryju Potteru nedavno su se susrele u jednokratnom specijalu koji je emitiraan 1. siječnja, a njihovi brojni obožavatelji nisu krili oduševljenje zbog toga.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić - 3 Luka Nižetić i more Luka Nižetić - 2 +0 Luka Nižetić Celebrity Prezgodni Luka Nižetić nevjerojatnim prizorima sve ostavio u čudu, reagirale su i poznate dame: "Ti si naš Apolon"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene