kakve fotke!

Prezgodni Luka Nižetić nevjerojatnim prizorima sve ostavio u čudu, reagirale su i poznate dame: "Ti si naš Apolon"

Luka Nižetić - 3 Luka Nižetić - 3 DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić - 3 Luka Nižetić i more Luka Nižetić - 2 +0 Luka Nižetić Galerija

Luka Nićetič nedavno se vratio iz Egipta, a sada je na Instagramu podijelio fotografije s putovanja koje su oduševile njegove pratitelje.

Pjevač Luka Nižetić često se na Instagramu hvali isklesanim tijelom, no njegove najnovije fotografije sve su ostavile u čudu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Dan žena Slavimo Dan žena! Poznati Hrvati otkrivaju tko su im najvažnije dame u životu: "Ona je moje mentalno i duševno zdravlje!"

Luka se prisjetio svojeg nedavnog putovanja u Egipat te je podijelio fotke na kojima se, osim mišićima, pohvalio i zavidnim sposobnostima, a komplimenti se ne prestaju nizati.

"Kako je bilo u Egiptu! Evo ovako!" napisao je u opisu fotki na kojima skače u bazen u kupaćim gaćama, dok na zadnjoj u nizu dubi na glavi. Na prizore su reagirale i poznate dame.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Luka Nižetić (@lukanizetic)

"Nevjerojatni dječače!", poručila mu je je poznata makedonska pjevačica Kaliopi; "Uuu koje fotke", komentirala je voditeljica Nevena Rendeli Vejzović, dok je Nina Badrić ostala bez teksta i samo mu zalijepila smjaliće.

"Predivno", "Wow, stvarno odlične fotke", "Ti si naš grčki Apolon, a prije svega velika ljudina", "Fenomenalno", "Savršenstvo u svakom pogledu", "Ludo i nevjerojatno! Za pamćenje!", još su neki od komplimenata koje je Luka dobio, kako za svoj izgled, tako i za fotke, a skupio je i na tisuća lajkova.

Luka je u Egiptu, točnije u Sahari, dočekao Novu godinu, a i od tamo je redovito na svojem Instagramu dijelio fotke i videa iz pustinje kojima je također oduševio pratitelje.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović - 3 +1 Danijela Martinović - 2 Celebrity Danijela podijelila znakovitu poruku nakon vijesti da Grašo i Hana čekaju prinovu: "Kakav bi to svijet bio..."

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević - 4 Renata Lovrinčević (Foto: Instagram) Renata Lovrinčević (Foto: Instagram) +5 Renata Lovrinčević (Foto: Instagram) Celebrity Naša bivša misica obara s nogu i 22 godine nakon osvajanja krune, od pogleda na njezin dekolte mnogima je poskočilo srce

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene