Dugo je nije bilo

Jedna od naših najmoćnijih i pomalo zaboravljenih političarki snimljena u rijetkom izlasku, evo kako danas izgleda i u čemu najviše uživa

Đurđa Adlešič Đurđa Adlešič Damir Spehar/Pixsell 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Đurđa Adlešič - 1 Đurđa Adlešič - 3 Đurđa Adlešič - 4 Đurđa Adlešič - 2 Đurđa Adlešič - 5 Đurđa Adlešič Đurđa Adlešič Đurđa Adlešič Đurđa Adlešič Đurđa Adlešič +0 Đurđa Adlešič Galerija

Đurđa Adlešič pojavila se na premijeri dokumentarnog filma "Svjetla Sarajava" na kojoj se družila sa Sejom Sexonom.

Bivša zaborska zastupnica i potpredsjednica Vlade Đurđa Adlešič danas je u sretnoj i zasluženoj mirovinu i rijetko se pojavljuje u javnosti, ali ovih su je dana fotografi snimili na premijeri jednog filma u Bjelovaru.

63-godišnja Đurđa došla je pogledati dokumentarni film "Svjetla Sarajeva" čija je priča ispričana iz perspektive članova Zabranjenog pušenja, a njihov Sejo Sexon je jedan od producenata. Njih dvoje su se srdačno pozdravili i družili, a dobro raspoložena bivša političarka privukla je i znatiželjne poglede.

Ona je svojevremeno slovila kao jedna od najmoćnijih žena domaće političke scene, bila je predsjednica HSLS-a, saborska zastupnica, gradonačelnica Bjelovara i potpredsjednica Vlade, no ti su dani daleko iza nje i sada uživa u svojim umirovljeničkim danima.

Iza Đurđe je i teška borba s tumorom na mozgu koji je joj bio dijagnosticiran 2006. godine, a koji je na sreću, uspješno pobijedila. 

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Liberty Barros - 2 Liberty Barros - 4 Liberty Barros Liberty Barros - 1 +33 Liberty Barros - 3 Zanimljivosti Pogledajte što sve može djevojčica od koje je bježao Fabijan, ono što izvodi izgleda i pomalo bolno: "Svaka čast!"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Livaja - 2 Marko Livaja - 3 Marko Livaja - 4 Marko Livaja - 1 +27 Marko Livaja - 5 Nekad i sad Pogledajte kako je Marko Livaja izgledao na samom početku karijere, tada ga još nisu krasili ni zaštitni znakovi kojima se danas hvali!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene