Sjećate se njega?

Osvojio je žene kao zgodni mladi detektiv, a pogledajte kako izgleda i što radi 30 godina kasnije!

David Duchovny David Duchovny Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju David Duchovny - 2 David Duchovny - 1 David Duchovny David Duchovny i Tea Leoni (Foto: AFP) David Duchovny i Tea Leoni (Foto: AFP) David Duchovny i Tea Leoni (Foto: AFP) David Duchovny (Foto: Profimedia) David Duchovny i Tea Leoni (Foto: Profimedia) David Duchovny i Tea Leoni (Foto: Profimedia) David Duchovny i Tea Leoni (Foto: Profimedia) +0 David Duchovny Galerija

David Duchovny vratio se glumi nakon pet godina pauze i time razveselio brojne obožavateljice i obožavatelje.

Američki glumac David Duchovny svjetsku je slavu stekao u kultnoj seriji "Dosjei X" u kojoj je glumio glavnu ulogu zajedno s Gillian Aderson, a od tih je vremena prošlo već gotovo 30 godina. 

Pogledaj i ovo Gillian Anderson (Foto: IMDB) Prošlo je 28 godina! Pogledajte kako danas izgledaju Scully i Mulder, omiljeni dvojac iz serije koja je nekima ledila krv u žilama

David će u kolovozu ove godine proslaviti 62. rođendan, a nedavno se vratio glumi, nakon što je prije pet godina odlučio uzeti pauzu te se posvetiti pisanju i pjevanju. Osim u "Dosjeima X" veliki je uspjeh postigao i u seriji "Kalifornikacija" kao Hank Moody, ovih dana snima novi film "The Estate", a snimat će i novu romantičnu komediju "What Happens Later" u kojoj će glumiti i Meg Ryan.

U "The Estateu" će se uz Davida pojaviti i Toni Collette, Anna Faris, Kathleen Turner i Rosemarie DeWitt, a glumac koji je godinama bio miljenik žena na setu je snimljen u gotovo neprepoznatljivom izdanju s brkovima koji su krasili njegovo lice.

David je uz uspješni poslovni, imao poprilično buran privatni život. 2008. godine priznao je da se prijavio u rehabilitacijski centar zbog ovisnosti o seksu, a iste je godine njegov glasnogovornik objavio kako se nekoliko mjeseci ranije rastao od supruge Tee Leoni. Par se mirio i rastajao narednih godina, a 2014. godine službeno su se rastali.

Mediji su često nagađali kako je često varao suprugu, no nikada nisu postojali čvrsti dokazi za to. S Teom je i danas u dobrim odnosima zbog djece, a bivšoj je plaćao i alimentaciju od 40.000 kuna mjesečno.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 6 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 5 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 4 Travel Tom i Dejan Lovren +25 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 1 Celebrity Pogledajte fotke s domaće influencerske svadbe godine, među svjetski poznatim facama bio je i Dejan Lovren

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Vanna i Nina Badrić +16 Nina Badrić - 3 Celebrity Nina Badrić u ultrakratkoj haljini izbacila svoje najjače adute, a kaže i da joj se nosi bijela boja: "To je to, nema greške!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene