Ista je mama!

Slatkica Charlotte slavi šesti rođendan! Pogledajte koliko je odrasla na novoj fotografiji koju je snimila Kate

Princeza Charlotte (Foto: Profimedia) Princeza Charlotte (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte (Foto: Profimedia) Princeza Charlotte (Foto: Profimedia) +0 Kate Middleton, princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Galerija

Mezimica tate Williama, priceza Charlotte, ove nedjelje puni šest godina, a na novoj fotografiji je slika i prilika svoje mame Kate.

Britanska kraljevska obitelj objavila je u subotu navečer fotografiju nasmiješene princeze Charlotte uoči njezinog šestog rođendana.

Pogledaj i ovo Princ William najviše zabrinjava što... Princ William godinama je naporno radio na nečemu što je sada uništeno na sličan način kao što je bilo i kod princeze Diane

Charlotte je četvrta u redu za britansko prijestolje i jedina je kći princa Williama i njegove supruge Kate, vojvotkinje od Cambridgea.

Charlotte je na fotografiji odjevena u plavu haljinu s ružičastim cvjetnim uzorkom i ružičastim gumbima i stoji nasmiješena, raširenih ruku i raspuštene kose.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Royal Family (@theroyalfamily)

Fotografirala ju je Kate u subotu u Norfolku u istočnoj Engleskoj, gdje obitelj trenutačno živi, a na fotografiji je mnoge iznenadilo koliko je odrasla te koliko nalikuje na svoju mamu.

Charlotte je rođena 2. svibnja 2015., drugo je dijete Williama i Kate. Njezin stariji brat, princ George, rođen je u srpnju 2013., a mlađi brat Louis u travnju 2018.

Kao što je to i običaj kod tata i kćeri, princ je posebno slab na svoju kćerkicu Charlotte.

"Jako je krasna kao i moja supruga", rekao je William jednom prilikom.

Princeza je i nestašna, pa je tako zabavila javnost pretprošlog ljeta kada je isplazila jezik svom djedu Michaelu Middletonu dok je bio među ljudima na regati The King's Cup.

Charlotte je zabavila ljubitelje kraljevske obitelji i na krštenju svog brata Louisa. Naime, okupljenim fotografima je dobacila da oni ne idu na proslavu i pratila ih pogledom dok je odlazila.

(Hina)

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Celebrity Čombe iz "Lud, zbunjen, normalan" i naša lijepa glumica postat će roditelji! Vijest su potvrdili divnom fotkom, a otkrili su i bebin spol

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Carmen Electra (Foto: Profimedia) Nekad i sad Scene u kojima trči u crvenom badiću mnogima su se urezale u pamćenje, a teško ćete zaboraviti i njezinu novu snimku u sićušnom bikiniju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene