čestitamo!

Čombe iz "Lud, zbunjen, normalan" i naša lijepa glumica postat će roditelji! Vijest su potvrdili divnom fotkom, a otkrili su i bebin spol

Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Galerija

Miraj Grbić i Marija Omaljev na Instagramu su otkrili da čekaju svoje prvo dijete.

Legendarni Čombe iz serije "Lud, zbunjen, normalan" postat će tata.

Pogledaj i ovo Miraj Grbić - 2 "Pile drago" Omiljeni Čombe rastopio je sve druženjem s preslatkom kćeri Billie, ali čini se da mu treba i mala pomoć

Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić (44) i njegova supruga, Hrvatica Marija Omaljev (38), koja je također glumica, sretnu vijest potvrdili su na svojim Instagramima. Oboje su objavili istu prekrasnu fotografiju s plaže u Kaliforniji gdje žive od 2003. godine i gdje Miraj zadnjih godina gradi holivudsku karijeru, a u objavi su otkrili i bebin spol.

"Naša djevojčica stiže u listopadu", napisao je glumac pred fotografije na kojoj se već nazire Marijin trudnički trbuh, a ona je uz istu fotku na svojem Instagramu njihovoj nerođenoj kćeri poručila: "Vole te mama i tata".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Miraj Grbic (@mirajgrbic)

Par je ispod objava dobio mnogobrojne čestitke među ostalima i od svojih kolega glumaca poput Tarika Filipovića, Nataše Janjić i Slavka Sobina.

Marija i Miraj u braku su od 2008. godine i ovo će im biti prvo dijete. Vjenčali su se nakon tri godine veze, a glumac je u znak ljubavi prema supruzi tetovirao njezino ima iznad srca.

 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Anastasia \ Anastasia Karanikolaou (Foto: Instagram) Anastasia Karanikolaou (Foto: Instagram) Anastasia Karanikolaou i Kylie Jenner (Foto: Instagram) +6 Anastasia Karanikolaou i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Celebrity Njezine uređene i golišave fotke lajkaju milijuni, ali uživo je oni koji je prate sigurno ne bi prepoznali!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene