još je prekrasna!

Jedna od najljepših Hrvatica prije 28 godina očarala je cijelu Europu, a svi još pamte hit koji je za nju napisao naš pjevač!

Branka Krstulović Branka Krstulović Bojan Zibar 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Branka Krstulović Branka Krstulović Branka Krstulović, Hrvoje Krstulović Branka Krstulović +0 Branka Krstulović (Foto: Bojan Zibar/Zvonimir Ferina) Galerija

Branka Krstulović 1994. je godine okrunjena titulama Miss Hrvatske i Miss Europe, a i danas očarava ljepotom.

Bivša Miss Hrvatske, a danas uspješna poduzetnica, Branka Krstulović (47) još uvijek zasluženo nosi titulu jedne od najljepših Hrvatica.

Pogledaj i ovo Misice koje su žarile i palile 90-ih - 4 Povratak u devedesete Otkrivamo male tajne naših ljepotica koje su se okitile titulama najljepših žena na svijetu, a i danas su predivne!

Branka je i danas rado viđeno lice na društvenim okupljanjima, a ovaj tjedan mamila je poglede na jednom događaju u Zagrebu.

Za tu je prigodu obukla svilenu košulju i usku suknju, u kojoj je istaknula vitku figuru, a najljepši ukras bio je njezin široki osmijeh.

Podsjetimo, Branka je 1994. proglašena najljepšom Hrvaticom, a iste je godine osvojila i laskavu titulu Miss Europe. Bilo je to "zlatno doba misica", kako su ga nazivali domaći mediji, kada su se istaknule i Fani Čapalija, Anica Kovač te Lejla Filipović.

Tada Branka Bebić privlačila je pozornost medija i zbog kratkog braka s glazbenikom Sandijem Cenovom, koji ju je javno zaprosio danas već legendarnom pjesmom "Žena budi mi ti".

Ipak, poduzetnica je pravu ljubav našla tek s Hrvojem Krstulovićem, kojeg je upoznala na Hvaru, a par zajedno ima i dvoje djece.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson - 2 Rebel Wilson - 4 Rebel Wilson - 5 Rebel Wilson - 1 +14 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 4 Zanimljivosti Objavila je nove fotke nakon gubitka 35 kilograma, ova transformacija mnogima je i dalje nevjerojatna!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić - 2 Izabel Kovačić - 3 Izabel Kovačić - 4 Izabel Kovačić - 1 +12 Luka i Vanja Modrić i Mateo i Izabel Kovačić - 1 Celebrity Suprugu Matea Kovačića zbog promjene izgleda uspoređuju s legendarnim seks-simbolom, a svi se slažu i da nikad nije bila ljepša!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene