još su zaljubljeni

Jedna od najljepših Hrvatica pored supruga ne skida osmijeh s lica, u braku su 17 godina, no rijetko se pojavljuju skupa u javnosti

Branka Bebić Krstulović Branka Bebić Krstulović Pixsell 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Branka i Hrvoje Krstulović Branka Bebić Krstulović +0 Branka Krstulović Galerija

Branka Bebić Krstulović i njezin suprug Hrvoje Krstulović snimljeni su na premijeri ukrajinskog filma "Donbas" u Zagrebu.

Bivša Miss Hrvatske, a danas uspješna poduzetnica, Branka Bebić Krstulović, u sretnom je braku s poduzetnikom Hrvojem Krstulovićem.

Pogledaj i ovo showbuzz Uživali u lijepom vremenu Trudna Branka prošetala gradom u društvu supruga i sina

Par se rijetko pojavljuje zajedno u javnosti, no sada su napravili iznimku. Branka i Hrvoje snimljeni su na premijeri ukrajinskog filma "Donbas" koji je povodom obilježavanja Dana Europe prikazan u Zagrebu.

U kinu su zagrljeni i nasmiješen pozirali fotografima, a elegantna Branka je još jednom potvrdila da zasluženo nosi titulu jedne od najljepših Hrvatica i 28 godina nakon što je osvojila krunu.

Podsjetimo, Metkovčanka Branka proglašena je najljepšom Hrvaticom 1994. godine, a iste je godine osvojila i laskavu titulu Miss Europe. Bilo je to "zlatno doba misica", kako su ga nazivali domaći mediji, kada su se istaknule i Fani Čapalija, Anica Kovač te Lejla Filipović.

Tada je Branka privlačila pažnju medija i zbog kratkog braka s glazbenikom Sandijem Cenovim koji ju je javno zaprosio legendarnom pjesmom "Žena budi mi ti".

Sadašnjeg supruga upoznala je 2002. godine, tijekom ljetovanja na Hvaru, a vjenčali su se u lipnju 2005. i uskoro će proslaviti 17. godišnjicu braka. Par zajedno ima trojicu sinova, Antu, Niku i Dina.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Vidoje Ristović Nikolina i Vidoje Ristović Nikolina i Vidoje Ristović Vidoje Ristović +15 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Celebrity Srpski mediji raspisali su se o reakciji oca Vidoja Ristovića kad je čuo za tužnu vijest, a prijatelj se prisjetio posljednjeg razgovora

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears - 3 Britney Spears - 4 Britney Spears - 1 +0 Britney Spears - 2 Celebrity Britney Spears nizom potpuno golih fotki opet zabrinula obožavatelje: "Ovo je poziv u pomoć!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene