Ma vječni mladić!

Pogledajte kako je Boris Novković izgledao 2005. godine, osim turbulencija u ljubavnom životu na njemu se nije puno toga promijenilo!

Boris Novković - 1 Boris Novković - 1 Davor Visnjic/PIXSELL 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Novković - 11 Boris Novković - 9 Boris Novković - 10 Boris Novković - 8 Boris Novković - 7 Boris Novković - 6 Boris Novković - 2 Boris Novković - 3 Boris Novković - 4 Boris Novković - 5 +20 Boris Novković, Iris Volf Galerija

Boris Novković na Božić je proslavio svoj 56. rođendan, a tim povodom pojavile su se njegove fotografije iz mladih dana.

Pjevač Boris Novković 2005. godine predstavljao je Hrvatsku na Eurosongu u Kijevu s pjesmom "Vukovi umiru sami".

Tada je snimljen tijekom press konferencije na kojoj je u isto vrijeme bio zabrinut i sretan što vidimo po njegovim izrazima lica.

Nedavno je na svojem profilu na Instagramu pokazao i kako je izgledao u mladosti, podijelivši fotografiju koju mu je poslala obožavateljica.

"1989. god... Ovako smo se nekada fotkali nakon koncerata i bez mobitela, a za šetnju kroz godine i ovoj simpatičnoj fotki, hvala mojoj obožavateljici Snežani iz Požarevca, koju mi je poslala neki dan", napisao je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boris Novkovic (@boris_novkovic)

Inače, Boris se nedavno rastao od supruge Iris Volf koja je od njega bila mlađa 25 godina, a ovo mu je ujedno bio i četvrti razvod. Vjenčali su se u tajnosti 2019. godine i zajedno su dobili dvoje djece, kćer Si i sina Nea.

Pjevač iza sebe ima još tri propala braka. S bivšom suprugom novinarkom Lucijom Matić ima još dvoje djece, sinove Nou i Bonu. Bio je oženjen i glumicom Bojanom Gregorić Vejzović te politologinjom Ines Katić.

Također ima i brojne hitove: "Kuda idu izgubljene djevojke", "U dobru i zlu", "Tko mi tebe uze Tamara", "Dok svira radio", "Prodala me ti" te mnogi drugi.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Anđela Šimac Anđela Šimac - 2 Anđela Šimac - 1 Anđela Šimac - 3 +19 Anđela Šimac Celebrity Fatalna Sinjanka zna kako istaknuti svoj glavni atribut, a na takve je prizore slab i bivši dinamovac s kojim ima dijete!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Lovre i Jelena Kalinić Lovre i Jelena Kalinić Lovre i Jelena Kalinić Lovre Kalinić +13 Lovre Kalinić Zanimljivosti Lovre Kalinić i supruga Jelena dobili treće dijete, poznat je spol i ime koje su dali prinovi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene