najljepši božićni poklon

Lovre Kalinić i supruga Jelena dobili treće dijete, poznat je spol i ime koje su dali prinovi!

Lovre Kalinić - 2 Lovre Kalinić - 2 Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Lovre i Jelena Kalinić Lovre i Jelena Kalinić Lovre i Jelena Kalinić Lovre Kalinić Lovre Kalinić Lovre Kalinić Lovre Kalinić Mate Bulić, Lovre Kalinić, Kristijan Jakić Mate Bulić, Lovre Kalinić, Kristijan Jakić Lovre Kalinić +7 Lovre Kalinić - 3 Galerija

Lovre Kalinić i njegova supruga Jelena dobili su treće dijete, a njegov klub čestitao mu je na društvenim mrežama.

Kapetan Hajduka Lovre Kalinić sa suprugom Jelenom dobio je treće dijete, a otkrio je to njegov klub na društvenim mrežama. 

"Od srca čestitamo našem Lovri Kaliniću i njegovoj supruzi Jeleni na rođenju kćerkice Nine. Sretno'", napisali su na Facebooku.

Lovre je od 2015. godine u braku s misterioznom magistricom forenzike koja nikako nije tipična žena nogometaša, a osim što se rijetko pojavljuje u javnosti, ne voli se eksponirati ni na društvenim mrežama te ima zaključan profil na Instagramu.

Zajedno imaju kćerkicu Tomislavu, koja je rođena 2017., i Korinu, koja je rođena 2020. godine.

  1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 2 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 5 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 4 +26 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 6 Celebrity Na odmoru sa svojim 17 godina mlađim mužem posebno se opustila, a prizor koji je podijelila s milijunima njemu nimalo ne smeta!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Konyit - 2 Petra Konyit - 1 Petra Konyit - 3 Petra Konyit - 4 +20 Petra Konyit - 5 Zanimljivosti Sjećate li se ove Zagrepčanke? Nekada je žarila javnom scenom, a onda se zbog supruga odselila u Australiju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene