To se nije propuštalo!

Isplivale stare fotografije Olivera i Akija, pogledajte prizore iz 2006. koji su kod svih pobudili nostalgiju!

Oliver Dragojević - 2 Oliver Dragojević - 2 Zeljko Lukunic/Pixsell 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Oliver Dragojević - 2 Oliver Dragojević - 3 Jasna Zlokić i Vesna Dragojević Oliver Dragojević - 1 Nina Badrić i Bernard Krasnić Oliver i Vesna Dragojević Oliver i Vesna Dragojević s Goranom Primžićem i Borisom Gugićem Vesna Dragojević - 2 Oliver Dragojević i supruga Vesna Oliver Dragojević i supruga Vesna +4 Oliver Dragojević i supruga Vesna Galerija

Arhivske fotografije s promocije albuma "Vridilo je" Olivera Dragojevića nastale su davne 2006. godine, a danas kod njegovih obožavatelja izazivaju nostalgiju.

Promocije novih albuma našeg nikad prežaljenog glazbenika Olivera Dragojevića bila su događanja koja su rijetki htjeli propustiti i koja su okupljala brojna poznata lice s domaće estrade, a sada su se pojavile fotografije s jedne od njih.

Pogledaj i ovo Oliver Dragojević Ovo se čekalo! Oliveru Dragojeviću pet i pol godina nakon smrti odana posebna počast, evo i tko je za sve zaslužan

Riječ je promociji albuma "Vridilo je" davne 2006. godinekoja je bila održana u zagrebačkom klubu Aquaris, na kojoj su se pojavili njegovi dragi kolege i prijatelji, kao i supruga Vesna, koja mu je uvijek bila velika podrška.

Među poznatim licima bio je tu danas, nažalost pokojni, Aki Rahimovski, Jasna Zlokić te Nina Badrić s tadašnjim suprugom Bernardom Krasnićem. Arhivske fotografije pokazuju koliko su se svi dobro zabavili i uživali u Oliverovim hitovima, u što se možete uvjeriti i u našoj galeriji.

Oliver Dragojević preminuo je 29. srpnja 2018. godine nakon teške bitke s karcinomom pluća, koji mu je dijagnosticiran u kolovozu 2017. godine, a sjećanje na njega čuvaju bojni bezvremenski hitovi koje je otpjevao, baš kao i oni Akija Rahimovskog, koji nas je iznenada napustio prije godinu dana. 

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mimi Mercedez - 3 Mimi Mercedez - 2 Mimi Mercedez - 15 Mimi Mercedez - 12 +13 Mimi Mercedez - 11 Celebrity Reperica iz susjedstva servirala je bujne atribute, no iz jednog neobičnog razloga svi su joj gledali u stopala

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Dunja Jovanić Dunja Jovanić Dunja Jovanić - 1 Dunja Jovanić - 2 +18 Dunja Jovanić - 3 Celebrity Popularna Srpkinja na dodjelu nagrada došla bez hlača pa počastila fotografe savršenim pogledom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene