Njegovo ime je David

On je najtraženiji muškarac na svijetu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Muških modela ima puno, no samo je jedan najtraženiji. Njegovo ime je David Gandy!

32-godišnji ljepotan David Gandy proslavio se prije nekoliko godina kada je osvanuo na velikoj reklami za parfem Light Blue Dolce & Gabbane.

Pogledaj i ovo showbuzz Na vrhu Forbseove liste Život o kakvom mnogi samo sanjaju: 'Našao sam se na pravom mjestu u pravo vrijeme'

David je inače Britanac iz Essexa i trenutno je natraženiji i najplaćeniji muški model na svijetu. Bio je jedini muški model uz britanske supermanekenke s kojima je prisustvovao na svečanosti zatvaranja Olimpijskih igara u Londonu.

Novi miljenik žena nije to bez razloga. Zgodni Gandy se nedavno snimio reklamu za Massimo Dutti u Barceloni, a zatim putuje u Miami, Škotsku, Pariz... 'To je prilično intenzivan život. Imam 85 do 90 letova godišnje, a tek dvije ili tri godine putujem poslovnom klasom. Prije toga sam putovao ekonomskom što mi je bilo teško jer sam visok 190 cm', kaže David.

>> Samo za ženske oči: Brazilac kojega nećete moći izbaciti iz glave

Rođen je u radničkoj obitelji, a njegovi roditelji danas imaju uspješan biznis s nekretninama. Iako je zgodan i uspješan, u vezama mu ne ide najbolje. Gandy u intervjuima nerado priča o ljubavnom životu i propalim vezama s pjevačicom Mollie King i modelom Sarah Ann Macklin. No njegova najveća strast su skupocjeni automobili o kojima piše i kolumnu za GQ, a privatno vozi Jaguar XKSS.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene